EN VECKA

Skolan har nu dragit igång på riktigt och jag har gått en vecka i min nya klass. Så vart ska man börja? Har hänt otroligt mycket på dessa dagar.
 
För det första, min klass är jättemysig. Alla är så himla trevliga och goa. Bättre får man inte! Jag gillar även att alla är studiemotiverade och faktiskt bryr sig om skolan och allt man lär sig. Lektionerna då... Ja, vissa är mer intressanta än andra. Vissa är svårare, vissa tråkigare. Men det är ju skolan, så vad ska man säga?
 
Jag går ju som sagt en natur-linje så det krävs ju att man jobbar hårt. Matte har ju inte varit min starka sida (nu har vi matte i många ämnen, t.ex i kemi) men jag tycker faktiskt att det har gått bra. Nu gäller det bara att jobba vidare. Och jag hoppas verkligen att jag klarar det!! För annars är allt annat perfekt - klassen, linjen, ämnerna... Ja, nästan allt.

Vill aldrig lämna er!!!!

Mina två bästa vänner under mina tre år på kunskap. Varje gång jag tänker på morgondagen får jag dendär hemska känslan... Vi splittras. Vi alla år skilda vägar. Och det gör mig så ledsen. Mina två änglar kommer inte sitta i samma rum som mig varje morgon, de kommer inte sitta vid samma bord som mig, de kommer inte kunna prata med mig. Vi alla kommer att sitta med rumpan på varsin stol, i varsitt rum, med varsin klass.
 
Jag har nog de bästa vännerna man kan tänka sig. Det har varit vi 3 under dessa 3 år.
 
Som Ida skrev till mig "Vi lämnar inte varandra - maybe in distans, but never in heart". Och det hoppas jag verkligen. Om några timmar går vi till skolan för sista gången tillsammans. Och sedan skiljs åt - tillsammans.

SHIT, är så TAGGAD men ändå så LEDSEN! AHHHHHHH, neervo.

Älskar er vänner.

Chillaxar

Ikväll blir det att lägga sig tidigt så att jag orkar upp när skolan börjar. Har sovit typ 0.00 timmar sista delen av  sommarlovet, hehe. Blivit sena kvällar och fullbokade dagar. Därför är det dags att ta igen allt nu!
 
Just nu ligger jag med datorn i sängen, kollar Facebook, tänt doftljus och satt på musik. Freeesh! En sådan här ljuvlig stund får man inte för många av ska jag säga. Som sagt har det vart fullt ös nu, så känns gött att bara va just nu. Älskar att göra absolut ingenting.

FOTBOLL

Tjena! Dagen har varit rätt seg, har inte gjort ett piss typ. Men nu är det fotboll som gäller! Barca mot Manchester United...vem vinner? Barca såklart! ;) Blir förmodligen också ännu mer mys med film ikväll. Har blivit som en go vana för mig, lite foreveralone-hemmabio i min mysiga säng. Inte helt fel må jag säga! Fast den vanan måste brytas då skolan börjar om en (!!!!) vecka. Galet!!
 

LYCKLIG MED ER

Gladaste dagen på länge. Träffade mina två små (men galna) änglar! Vi gick runt i stan för att leta efter nytt till hösten. Jag själv måste inhandla en klocka och kläder, så jag och Ida kör på Götet på torsdag. Efter stan åkte vi till Emma och hade det enormt sköj må jag säga.. Älskar mina pinglor!
 
BEVIS PÅ GALEN TJEJ (Emma med 18 tröjor, hahaha)

whentheworldgetsinmyface i say, HAVE A NICE DAY.

USCH VAD JAG ÄR TRÖTT. Efter lite sömn inatt kom jag hem vid 12-tiden imorse. Var så otroligt trött så tog mig en powernap...till halv sex! Åhhhh vad man har ångest nu. Har sovit bort hela dagen!! Om man inte ska tala om hur trött jag är, FORTFARANDE. Jag vet inte riktigt vad som spökar hos mig..
 
Får la rycka upp mig och göra något vettigt, även om jag hemskt gärna stannar i sängen. Men det är väl så, om jag inte gör något lyckas väl jag inte sova i natt? Nä nu drar jag mig uppåt! Tjohej.

RSS 2.0