SALE

Var nere på rean igår med min vän Monica. Hittade lite småsaker, ett enkelt snyggt armband från Gina. Jättefina, och fanns wish, hope, love & peace. Köpte även med en body splash. Sen fick jag ett doftljus av Monica! Hur söt?!? Hon visste att jag älskar sådant & därför hade hon gått och köpt ett ljus till mig när hon var i Göteborg. Tack fina du!!
 
Var även nere på rean idag, med pappa denna gången! Köper aldrig något till mig själv, har alltid en slags tendens att köpa kläder efter rean haha.... Fick iallafall i mig en god fika med pappsen. Trevligt!

Fredagens

Volangtopp - Tessie, Vita jeans - Cubus, Sjal - Gina, Primeboots - Jolina, Jacka - Zara (köpt i Polen)

Black'n white

 

Morning

Började dagen med en chai-latte och snart blir det att ta en dusch. Ska sedan ner till stan för en fika med klassen. Sjukt mys! Idag skiner solen, så jag är glad!

Kramis

Julafton 2012

Några bilder från mitt julafton. Halvdålig kvalité då det är mobilbilder.
Bild 1. Fjärde advent. // 2. Bröderna! // 3. Gran & adventsljusstake. // 4. Min söta kusin hos farmor! // 5. Jag och glada pappa. // 6. Julia hemma hos farmor. // 7. Jag efter en natt med få timmars sömn. Trööött! // 8. Fader min
 
Gott nytt år kärt folk!

LOV

| jag & monica i torsdags. glada!! |

I torsdags var det skolavslutning, så nu väntar ett två veckors långt lov framför oss. Det sista vi gjorde innan vi lämnade skolan för året körde jag, Monica och grabbarna ett sista skåpsrace. Haha, standard.. Sedan blev det en massa hejdå-kramar i kramrutan. Kommer sakna klassen!
 
Jahapp, klarat en termin på NV-programmet. Känns gött! Bara att kämpa lika bra nästa termin också. MEN FÖRST, ska jag ha ett riktigt bra lov. Så det ska jag försöka göra mitt lov till. Jag är värd det.

LYCKA

Efter gårdagens kamp. Ren lycka skulle jag vilja kalla det! En kamp som väcker känslor, som BT skrev. Och så var det verkligen! Riktigt bra slut på höstterminen, bara två dagar kvar till lov nu! Vi står på pallen ännu en gång, och det gör vi för alltid! 
 
Bäckäng står när Teknis faller

7-0

foton från bt.se
 
Idag var det kampen mellan Borås två största skolor, Bäckäng vs Teknis. Helt sjukt galet på vår läktare! Massa jubel, sång & pepp. Kampen som Bäckäng vunnit alla 6 år, vann även en sjunde gång! 7-0! Det är bevisats ännu en gång - Bäckäng är obesegrade!
 
röttochvittgåraldrigurenbäckängit

LUCIA

Igår var jag i skolan i totalt 9 timmar (!) då vi skulle fira lucia på morgonen. Sjukt mysigt och jättefint var det. Efter lucia-tåget hade jag och tjejerna tid att döda innan lektionerna skulle dra igång. Så vi gick och hämtade våra paket från elevrådets paketbyte, då man har fått byta julklappar med andra från skolan. Vi drog med alla klappar till ett klassrum där vi sedan mumsade julfika och kollade på julkalendern. Sjukt mys!

Fredag!

Dagens outfit! Nya brallor från Gina som jag införskaffade igår. Måste bara säga hur shoppingsugen jag vart nu det senaste! Shoppat upp för mycket pengar... Och imorgon blir det förmodligen att åka till Göteborg för att inhandla ännu fler grejer, hehe!
 
Fredag idag då, sjuuukt gött. Slutade tidigt idag då vi hade inställt. Nu ska jag snart bege mig ner mot stan för fika med Ida och sedan lite julklapps-shopping efter det. Perfekt fredag! Har saknat Ida föööör mycket!

Latest, through my iPhone

Pic 1. Plugg. // P2. Fika på Espresso House! Nya standard-fiket. Går dit MINST tre ggr i veckan, hehe. // P3. Jag och min vän Emma leker starka! // P4. Jag och min syster fick en egen bil tillsammans! Julia fyller 18 om en månad och jag ska börja övningsköra. // P5. Bild på min bling-tröja från Gina! // P6. En härlig morgon då jag vaknade upp av underbara solen. // P7. Schoool! // P8. Ännu en morgon-bild. // P9. Ett väldigt sant citat! // P10. Favoritskorna. // P11. Jag och min allra bästa Monica! // P12. Plugg och maaat!

Favoriter

| Primeboots, Johnny Bulls, Blundstone, Palladium, Converse |

Skoälskare som jag är! Jag själv ser skor som lyftet för hela outfiten och fokuserar ofta på vad jag har på fötterna. Mina absoluta favoriter nu är mina Primeboots då de passar till ALLT! Och de är väl de skorna jag kommer leva i under vintern. Sen till våren plockar man fram conversen och får den där sköna känslan.  - Att det snart är sommar!

Men nu är vi ju som sagt på väg mot den mörkaste tiden... så vi ses väl när jag vaknar ur mitt ide? Hehe, i wish... Nä men nu är det inte så långt kvar tills lov så det gäller att ligga i de sista veckorna. PLUGG!

Shining bright like a diamond

Första gången jag använder denna tröja från Gina som jag haft i garderoben sedan höstas. Så snygg med halvöppen rygg. 

1:a december

| gårdagens bilder |

Igår körde jag på myskväll för hela slanten, jag gick ner till city och köpte mig chips, dricka & ben&jerry's. Kollade på filmen "Ted" som förövrigt var sviiinrolig. Lugn o go fredag.
 
Idag är det vinter och 1:a december! Vaknade upp till ett lugnt och stillsamt vinterlandskap. Hur mys? Iallafall, har inga planer idag.. Blir forever alone hemma ikväll så har inget intressant framför mig. Får ta och hitta på något! PUSS

RSS 2.0