DO NOT HIDE YOUR SADNESS

| mobilbilder från igår |
 Army jacket - Tessie, Shorts - Lee, Skor - Converse, Blus - Chelsea(?)
 
Vet inte inte riktigt vart jag ska ta vägen, hur jag ske bete mig eller vad jag ska göra. Vet inte om jag vill börja skolan, vet inte om jag vill ha lov. Vet inte mycket nu skall jag säga. Allt jag vet är att skolan börjar om ungefär två veckor. Shit. Det jag mest ser fram emot är att få en Mac. Det är nog det bästa.

BE STRONG GIRL

Tjenare! Idag har jag fixat mitt nya rum, fast bara ställt in mina möbler. Har lite grejer på min wanties-lista så vi får se om jag införskaffar mig lite nytt. Bl.a vill jag byta ut golvet, nästan ett måste alltså.. Den enklaste vägen är ju att köra på klick-golv, men det är ju inte det lättaste heller. Om det ska bli bra alltså.
 
Just nu sitter jag och smsar med en glad Julia som ska gå på Springsteen ikväll. Hon fick tydligen en av de sista biljetterna som släpptes idag, så nu är hon lycklig! Hade själv också velat följa med, men det visste inte hon så mitt i all kaos bland släppet så beställde hon bara en. Men men, är glad för hennes skull!
 
Dags att hitta på något vettigt, tjiaoo!

Göteborg!!!

Sådär, då var man hemkommen från en dag i Göteborg. Började med käk på Amazing Thai (Åhhh bästa!!) med Sofia, sedan satte vi oss i hamnen några timmar. Så otroligt härligt väder. Hann med några affärer också, sedan åkte vi till Ikea med pappsen och Juli. Vi hade tänkt att gå upp på ett berg för att lyssna på Bruce Springsteen, men vi hittade inte en enda parkering!! Så vi fick dra hem från all kaos och in i lugna Borås. Gött att komma hit. Måste säga att Borås har sin charm... Bild från Ullevi.


ORUST

Nu är jag hemma efter en veckas sol på Orust. Vi har för det mesta legat ute i solen med musik, käkat mat och spelat kort. Låter som en slapp och härlig vecka va? Gött!!!
 
Nu är man trött efter gårdagens hemresa.. Sena bussar, vägarbeten, missat färjan och fått vänta länge på bussen. När vi kom till Nils vart vi så hungriga och köpte med oss Burger King. Det var nog den goaste hamburgaren jag har ätit!! Var såå hungrig, haha.. Nu är jag iallafall hemma och ska nog ner till Almenäs. Hoppas på lite bättre väder bara! Puss

SUMMERTIME

Bilder från denna & förra veckan
 
Under dessa dagar har jag gjort mellan allt och inget. Har träffat mina underbara vänner och gjort lite allt möjligt. På bilderna ser ni ju longboard-åk och dans ute i regnet. Jag och mina närmsta tjejvänner skulle ut på picknick, men världens regnväder satte igång och vi fick sätta oss under tak. Såklart skulle Emma och Hilda ut i regnet och bli hur blöta som helst.. Haha!
 
På måndag sticker jag till Orust för en go vecka med Sofia. Hoppas på lite gött väder bara!

Följer motströmmen

Ikväll stannar jag hemma medan de flesta boråsare är nere i stan på torsdagskvällen. Det var längesedan jag var hemma en kväll såhär.. Och eftersom vädret inte är det bästa (solen kom fram nu, men är sjukt kallt) så kör jag på en myskväll hemma.
 
Next up: MUSIK, BEN&JERRY'S, DATAN. ♥

SLAPPA DAGAR

Såhär har jag gått runt varje dag i Spanien. Linne, shorts och converse. Så himla skönt, bara gå runt i solen och njuta av värmen. Såklart bar jag bikini under hela dagen när jag låg på stranden, annars är detta vad jag bott i. Underbart!! :)
 
 

Lever livet på playan

Tjenamors från Spanien! Här har jag det grymt. Har legat på stranden idag, men imorgon bär det av till Andorra! Vi bokade resan idag så det blev lite spontant sådär.. Ska la bli intressant, har aldrig varit där förut.
 
Nu ska jag ner till hotellrummet och sova!  Upp klockan fem imorn. Vart tog semestern vägen egentligen? Haha..
 
PUSS

RSS 2.0