Lyckan att göra andra glada

En förening på skolan har veckans utmaning vilket innebär att denna veckan ska man skicka lappar i folks skåp. Jag och min vän Monica skrev ett 30-tal lappar och lade i i random skåp. Sådana lappar som kan göra ens dag! Älskar att göra andra glada. 

Söndag kväll

Asvlutar helgen med tid för mig själv med en massa gott! Ute snöar det och är riktigt kallt, medan jag sitter inne i värmen med doftljus och myser. Bra avslut på helgen!

Last friday

Här är bilderna från maskeradfesten från i fredags! Sjukt rolig kväll med alla underbara vänner. Dansade så mycket att bena värkte, men det var det för tusan värt! Mina vänner är guldvärda ♥

Suddig tisdag

Tjenamors! Försov mig i morse, vilket resulterade ingen frukost. Drog till caféterian och köpte mig en macka & dricka för att börja dagen med. Lunchen vart inge bra så fick klara mig igenom 3 timmars idrott utan mat. Shit, aldrig att jag gör om det alltså.. Vart heeeelt slut! Och varje gång jag är DÖhungrig blir jag hur skakig som helst, händerna darrar jättemycket. Så skulle prova att ta en bild hur stabilt jag än kunde... och ja, resultatet har ni ju ovan. Haha.
 
Nu är det kväll, & tid för bloggen! Tjooohooo!

Låttitlar i mening

These Days, Hurricane is Wind Of Change. It Takes A Lot To Laugh, It Takes A Lot To Cry, because we're Livin' On A Prayer and we're Living In Sin. and I Want You, Visions Of Johanna. I Can't Help Fallin' In Love with you with Suspicious Minds. Sooner Or Later, One Of Us Must Know, i'm Like A Rolling Stone, In The Promised Land. Hungry Heart is The River: Blaze Of Glory.
 
- by Julia.

FAITH

| bild tagen från faith's facebook |
Jag har länge letat efter den perfekta plånboken då jag bär runt på min plånka hela tiden, hehe.. Har ALLT där. Så håller hårt i den, vart jag än går. Hittade sedan dessa från Faith. Perfekt! Gillar speciellt de med toffsar. Tänkte ta bussen ner till stan för att införskaffa mig en, men stan hade stängt så får bli en annan dag. Riktigt snygga.

KLADDKAKANS DAG

Idag var det kladdkakans dag & det firade fika-föreningen i skolan med en först-till-kvarn-tävling. Endast 15 bitar kladdkaka fanns, och en minut innan lektion skrev BFF på Facebook en "rebus" om vart de fanns. Jag & mina kompisar kutade runt halva skolan, haha. Men vi fick våra välförtjänta kladdkakor! Go start på biologilektionen.
 
Imorgon har jag ett stort biologiprov, så resten av kvällen består av att läsa, förstå och utveckla. Trevlig kväll jag har framför mig. TJIHOO

METALLIC

Jag är helt in to metallic. Sedan jag fick detta nagellack från en vän i födelsedagspresent är jag helt såld på det. Det har en sån sjukt verklig nyans av metall. Vart jag än ser sådan färg (datorn, klockan, julias iphone-baksida, bestick m.m.) jämför jag alltid. Det är som att jag har riktiga metall-naglar! Sjukt häftigt. Redan från första påpenslingen blev jag heeelt amazed. NAJS!

3000 kr fattigare

...men ett par skor rikare!
 
Ett par Primeboots var då mitt inköp idag! Velade fram och tillbaka mellan den nya modellen (med dragkedja därbak) eller dessa. De nyare såg ut lite mer som ridskor där fram, sådär spetsiga framtill. Så jag valde dessa! Kommer antagligen att bo i dem hela vintern. Och våren! Sommaren. Ja, för det mesta.
 
Jolina - 2900 kr.

Fick med mig något hem...

Påsen i min hand!!! Tjohoo

Mot stan!

Trotsar förkyldningen och drar ner till stan istället. Hade tänkt att kolla på Primeboots, så får väl se vad som hänger med hem. Mina Johnny Bulls har hängt med nu i ett och ett halvt år så de är rätt utslitna. Nu är det Prime som gäller!
 
Ses på stan! Puss!
 

KLOCKAN 06:00

| right now |

Vaknade klockan 6 idag av att jag inte kunde andas. Hela halsen var igentäppt, likaså min näsa. Med ett desperat ryck vaknade jag, sprang in på toan och började hosta som tusan. Sådana grova hostningar som ger min kväljningar varje gång. Usch.
 
Fader min vaknade av det, så han gick upp och gjorde te till mig. Underbaring. Efter några minuter kunde jag både andas med näsan och munnen. Skönt. Har varit förkyld i mer än en vecka nu så jag tycker ju att jag borde bli frisk snart.. Fast blir bara värre och värre. Så sjukt jobbigt.

THE BODY SHOP

Som de flesta vet är jag en person som älskar fräscha skönhetsprodukter, fräscha dofter, långa duschar, spa, olika shampoon. Ja, allt sådant. Var inne på The Body Shop och inhandlade lite goa grejer. Nya body butter till exempel! Sjukt fräscha dofter. På båten hem kom jag dock på att jag hade valt fel sort på en av dom, då jag egentligen skulle ha mango. Men blev satsuma/apelsin istället!
 
Annars...jo, köpte fler skönhetsprodukter. Bl.a ett bra balsam! Kände att jag verkligen behövde det. Håret har blivit fööör långt nu, så blir att klippa av en bit också. :)  Nästa inlägg med mina inköp kommer efter hand. OM jag har någon mer ledig tid på lovet... tveeeksamt.

Några timmar senare:

Efter några timmar i Polen såg det ut såhär! Vi åkte till ett stort köpcentrum där det fanns sjukt bra butiker. Och då menar jag 200 bra butiker. Så många var det! Caféer och restauranger var också superbra, fikade nog 3-4 gånger under dagen på köpcentret. Musiken som spelades var också grym.
 
Kanske ska göra något inlägg då och då på vad jag har köpt. Är ni intresserade?

RSS 2.0