POLEN

Skrev nyss ett inlägg till er, men debraaa försvann så nuskriver jag ett betydligt kortare. Iallafall, nu är det dags för kryssning till Polen! Får se vad kvällen väntar, kanske ett besök på spat eller kanske bion. Dansa? Eller kanske sitta inne i hytten och plugga? Tja, något blir det ju iallafall. Tagga ankomsten till Polen imorgonbitti!
 
 

DAGS FÖR LOV!

Tja! Nu är det dags för höstlov. Underbart. Men slappt ska det inte va, har massor att göra! Får hoppas jag hinner med allt och att det blir ett bra resultat. Mina planer:
 
♦ Åka till Polen
♦ Slösa pengar
♦ Träffa vännerna
♦ Ha kul
♦ Plugga
♦ Plugga
♦ Plugga
 
Ungefär sådär ser det ut. De tre sista punkterna är bland det viktigaste just nu. Efter lovet väntar 6 (!!!) prov som ska göras. En hel del jobb med andra ord. Men detta ska gå!!! Tjiho
 
VI SES OM EN VECKA, SKOLAN!

Gulsvarta

Tjena! Bilden ovanför är tagen idag från djurparken. Farbror och kusin frågade om vi ville med på Elfsborgs-dagen så vi hängde med! Rätt kylig dag måste jag säga, riktigt kallt. Iallafall så gick vi tipspromenaden, käkade godis och kollade på djuren. Haha, man blir aldrig för stor för djurparken gott folk! 

When you ain't got nothing, you got nothing to lose


DEMOKRATIVECKA

Demokrativeckan på Bäckäng drog igång i måndags & temat är sociala medier. Mycket som händer på skolan just nu, igår var vi t.ex på några föreläsningar. Det var även en klass som hade ordnat ett projekt där man skulle ha en mobilfri dag. Jag själv missade det, men några av vännerna var med! Och deras slutsats är att mobilen bör vara med hela dagen, hehe.
 
Förresten, kolla in mitt uuuursnygga iPhone-skal! Fick det av Julia i födelsedagspresent. HUR GRYM?!

FIKA + PLUGG

Igår skulle jag ha en presentation i svenska så innan åkte jag och Julia till viskan för en fika och lite plugg. Bästa kombinationen, plugg & mat. Mmmmm..

SWEET 16

bild från i fredags
 
Idag är det exakt 16 år sedan lilla jag kom till världen. Galna jag har nu lyckats å överleva hela 16 år. Inte illa! Haha.. Nu ska jag bara försöka göra mitt sexonde år till det bästa. Nu kör vi!!!!

Födelsedagsfirande!

Igår firade jag och tjejerna våra födelsedagar (alla fyller år i oktober) hemma hos Emma. Hade så sjukt kul, vi gjorde mat, dansade, bakade tårtor till våran tårt-ätar-tävling.. Haha känns som jag aldrig mer vill äta tårta igen! Men vi fick allt en rolig video (och magont) på det.
 
Har alltid kul med dessa tjejer, ni förgyller dagarna då vi ses ♥

TORSDAGENS

Som jag lovade, här är outfitsbilder från torsdags! Gled runt i en stickad och väldigt glammig tröja. Glittrade överallt när solen sken på mig. ;) Tröjan är iallafall köpt i New York, jeansen från Dr. Denim och ett par Johnny Bulls på fötterna.

Snabbinlägg

Gammal bild.
 
Tjena! Skriver ett snabbt inlägg nu bara, har nämligen en hel del grejor som måste fixas. Prio ett är att plugga klart engelska, sedan ta itu med allt annat. Tänkte även lägga in outfits-bilder från idag, och kanske några bilder från skolan. Men får se om jag hinner! Annars blir det väl av imorgon istället.
 
Måste kila! Puss!
 

SENASTE:

| Några av mina senaste mobilbilder. |
Idag vart det en kort skoldag för min del. Kände mig inte så bra, var trött, på dåligt humör och allmänt hängig. Skippade kemin & idrotten, och åkte istället hem för att läsa min svenska-bok "Tusen strålande solar" vilket jag förövrigt tycker är en väldigt dålig bok... Hehe. Alltså, jag vet att många tycker den är fantastisk bra (5 av 5 i betyg), men för mig är den för jobbig att läsa. Och då menar jag alla händelser som får mig att vilja slänga ifrån mig boken och aldrig se den mer. Fick knepiga drömmar också.
 
Annars då...här är det väl okej. Förresten, har ni vart och kollat på Ginas smyckesrea? 50% tror jag det var. Min vän Monica var där och hittade bl.a en fin ring (bild ovanför) som jag snodde under halva dagen. NAJS!

SLUT

Jag är heeeelt slut. Drömde en massa mardrömmar i natt och det resulterade ungefär en halvtimmes sömn.. Nästan kämpar för att hålla ögonen öppna. Har tyska nu, vilket jag förövrigt tycker är det tråkigaste ämnet nu på gymnasiet. Jag längtar sååå tills jag kommer hem och kan slänga mig i soffan och bara dö. Orkar inte...
 
right now..... kämpar för att få till ett leende alltså... hehe

SAKNAR RABIA SOM KAN FÅ MIG PÅ SÅ BRA HUMÖR HUR TRÖTT JAG ÄN ÄR. BLI FRRRIIIISK!!!

HEJ VÄRLDEN

Tjenamors! Nu har söndagen passerat och jag ska snart gå och lägga mig. Imorgon är det måndag och en ny skolvecka igen. Helgen har varit bra, gjort allt & inget. Men mest inget... hehe. Vi hörs när jag har nå kul o skriva, hejsvejs!

Högskolan

 
| Fina vänner på Golden Elephant. |
Idag var vi på Högskolan mesta delen av dagen där Fairtrade Forum höll till och hade föreläsningar för oss. Vi fick även kika runt bland alla små stånd där de sålde allt från kläder till godis. Jag och tjejerna åt thai-mat till lunch innan vi begav oss mot Högskolan. Trrreeevligt!
 

Grattis!!!!

Grattis världens bästa vännen! Jag hoppas att dagen har varit jättebra, det är ju trots allt din dag! Massor av grattiskramar till dig min vän. Sweet sixteen! ♥

You don't know what you've got till it's gone

 
~ You don't know what you've got till it's gone ~

MATKOMA!!!!

Åhhh...bara utav att kolla på bilden mår jag illa. Detta var det då det senaste jag åt, efter skolan. Innan det hade jag ätit en massa annat, och sen går man till Campino för att käka lite. Men blir att ta världens pizza, och tror jag aldrig vart så mätt!! Tog lite mer än en timma att äta 75% av pizzan, hehe. Sjukt mätt.
 
Skoldagen gick hyfsat. Rätt långa lektioner och seminare på det. Imorgon börjar jag återigen 8.00 så blir att gå upp tidigt. Ska nu gå och ta en lång och varm dusch och bara mysa resten av kvällen. Puss ♥

VISKAN

| Fina Monica på Viskan idag. | Idag hade vi bara skolfotografering i skolan, resten av dagen var vi lediga! Jag och Monica drog ner till stan och fikade såklart på standard-fiket. Så otroligt mysigt att sitta inne på Viskan när regnet piskar mot rutorna utanför. Blev en massa snack och skratt. Tog sedan en runda på stan och kikade in lite grejer. Go dag!

RSS 2.0