Ännu ett par skor

Gjorde mig en snabb investering igår, ett par leo-vans. Köpta på Nilson Shoes för 700 spänn.

En vanlig dag i Götebörg

Musik: Håkan Hellström - Känn ingen sorg för mig Göteborg


Grattis vännen!!

Igår fyllde min vän Emma 17 år, så det firade vi hemma hos henne med en massa gott. Hade en riktigt trevlig kväll med tjejerna! På bilden ser ni jag och Emma och våran misslyckade "17" haha...
 
Nu äre fredag! Kör på mys, ska till Göteborg och titta på Känn ingen sorg. ;) Men nu ska jag tillbaka till skolan för att ha idrott, puss!

Alla dessa Vine-stunder..

Några videos från mitt Vine-arkiv. Har klippt i filmerna så endast några sekunder från varje video kommer med. Följ mig på vine där jag heter @hannajoelsson om jag inte minns fel, ha-ha..... lägger ut allt från vad jag gör på dagen till konstiga Hanna-videos.

Min favorit-viner är Hampus Dahlberg, så himla go. Han har den där humorn som jag verkligen älskar!


Brämhult!

Lördag och bara fem dagar kvar till skolstart. Inte jättetaggad ska jag väl säga, kommer ha grymt mycket nu i tvåan. Fattar inte riktigt hur det kommer att sluta, hehe..
 
Förövrigt var jag uppe i Brämhult idag. Åkte till mitt gamla hem där jag har spenderat mina senaste 16 år. Fy tusan vad det väckte många känslor. Lite blandade känslor, lycklig men samtidigt ledsen. Ledsen för att aldrig kunna komma tillbaka till min bardom (snart rivs huset) men glad för att få komma in i mitt "förra liv". Verkligheten just nu är ganska ostabil.

WANTED - DEAD OR ALIVE

Denna regniga morgon bjussar jag på lite wanties-stuff! Känner att jag valt riktigt mörka och diskreta färger denna gången, märker att hösten är på G.... Ett par leo-vans har jag funderat starkt på under sommaren, men dem börjar bara kännas mer och mer onödiga då sommarn snart är slut.
 
Jacka - Barbour // Jeans - Dr.Denim // Tisha - American Vintage // Skor - Vans // Klocka - Marc by Marc Jacobs  Snacka om att lönen kommer sina, hehehe.

DENNA VECKAN

| randoms från veckan |

Då var sista arbetsveckan avklarad! Shit vad denna veckan har gått segt. Den började iallafall skit rent ut sagt, men efter någon dag eller så fick jag äntligen träffa mina närmsta vänner som varit bortresta under en lång period. Det gjorde det of course bättre.
 
Nu har jag vaknat efter en rolig kväll igår, kan dock inte ta mig upp från sängen. Omöjligt!

It's all over now, baby blue

Tjena, tänkte ba säga hej! Fortfarande levande, höhö... 

RSS 2.0