90210 PROMO

Under jullovet såhär brukar iallafall jag bara vara hemma och slappa den mesta tiden. Och som väldigt få vet så har jag ett stort (gömt?) intresse för film editing. Här är en promo som jag och Julia har gjort, dock är det Julia som stått mest för klippningen men annars har vi samarbetat. Trailern är arbetad från grunden, så ta gärna en titt! Främst de som sett 90210 kommer att förstå trailern, så här är en förhandstitt på THE FINAL EPISODE ! Hoppas ni tycker om det!:)

ÅRSRESUMÉ (del1)

Då vart det dags för ännu en årsresumé! Bara drygt en vecka kvar av 2013 så hade tänkt att kika tillbaka lite och se vad man gjort. Bilderna över är tagna från april-juni.
 
Kommer att lägga ut lite bilder härframöver. Sammanfattningsvis kan jag ju säga att det har vart ett bra år! Träffat många männsikor som jag lärt mig att inte kunna leva utan. Har vart bra på många sätt, men även ett levande helvete om jag kan uttrycka det så. Finns många saker vi människor gör och beslut vi tar som vi inte riktigt känner oss stolta över, men det är saker som man lär sig av, och vad jag vet så har jag lärt mig en MASSOR på bara 12 månader.

Ta vara på de sista dagarna av det här året och förbered för ett bra nästa 2014. WOHO!

I vinterkylan

fuskpäls jacka - hm | skor - uggs |
 
Tjenna! Hemma idag igen, har ju vart förkyld ett tag nu och blir ju aldrig frisk!! Var dock i skolan hela förra veckan och klarade två dagar denna vecka men sen fick jag ta och stanna hemma. Imorgon är det skolavslutning så självklart ska jag komma dit. Hoppas ni mår prima!! Fem dagar till julafton ♥ puss

BvsT

| bilder på bt.se |

Åttonde raka segern! Kändes fantastiskt när Bäckäng drog ned den röda tröjan från taket och alla ärade bäckängiter strömmade ned på plan för att fira vinsten. Förstår alla bittra teknister som förlorade på grund av pusslet, men som sagt är ju hinderbanan huvudaktiviteten som gjorde att vi vann hela skiten:D!

#obesegrade#stoltbäckängit

Morniiin'

Morning people!!
 
Så fort vädret blir lite bättre så ska jag ta massa bilder som bloggmaterial, dock så har det regnat mycket nu så det blir svårt att ta ljusa bilder. Därför blir det väldigt tomt i bloggen!
 
Gårdagen var trevlig, var hemma igårkväll men skypade hela kvällen/natten så fick lite company ändå!:) Ska snart dra mig ned mot stan, men hoppas ni har det prima! Hörs

FIKA

| på espresso house med monica |
 
Fatta vad jobbigt att det inte finns något ord för "fika" i andra länder.. Må nog vara bästa ordet nånsin haha. Suttit på Espresso House med Monica i 3,5 h och druckit lite kaffe och snackat en massa. Emma var även där i början men behövde gå lite senare.
 
Nu är det HELG!!!! TACK! Behövdes verkligen. Ska spendera helgen hemma förhoppningsvis för nu behöver jag verkligen vila ut efter sju timmars nationella från i torsdags. Japp!

En måndag hemma

Måndag och fortfarande sjuk. Går runt hemma helt ensam och vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Blir mest att jag funderar och funderar. Har iallafall hunnit ta ett varmt bad och druckit en massa iste. Måste ta och plugga en del också då jag har hamnat efter nu när jag varit sjuk. Känner mig 7KT stressad.....!!
 

RSS 2.0