Sprida kärlek på Bäckäng!

| jag och finfina emma och en massa rosor! |
 
Vad jag älskar med Bäckäng är att föreningarna ordnar så roliga och söta evenemang för oss bäckängiter. T.ex rosutdelningen på Alla hjärtans dag (se bilderna ovan) och julklappsbytet i julas. Så himla kul och extremt amerikanskt. I like!
 
På Bäckäng sprids alltid lycka! 

TJA

Tjaa!! Känner att uppdateringen börjar bli lite dålig så det får jag allt ta tag i! Har inte hänt så mycket intressant ändå. Händelselös och tråkig fredag igår. Var hemma och gjorde absolut ingentiiiing. Men det kan vara skönt ibland det med!
 
Idag skickade jag iväg typ halva min garderob + flertal par skor till Vitryssland så känner mig rätt tom nu haha. Blev shoppingsugen direkt!! Vill såååå åka och ha en heldag i Gbg men känner att jag måste spara lite cash till New York-resan om en månad lite drygt. Craaaazy! Så vet inte riktigt hur jag ska handskas med det här...

Ni får ha det göett iallafall! Puss

UNDERBARA TJEJER

Igårkväll träffade jag mina saknade tjejer! Hade en riktigt trevlig kväll med en hel del goa skratt. Körde bland annat Alias som är såå galet kul! Galenkorten är typ det roligaste, jag och Ida fick typ att läsa frågorna under bordet och bakom en stängd dörr...haha det blev så sjukt komiskt att det inte var sant! Roligaste kvällen på länge.

Kramis!

ALLA ♥-NS DAG

Imorgon är det Alla hjärtans dag, dagen då man är lite extra kärleksfull. Försök att ta vara på dagen och var snälla mot varandra, även om man kanske tycker att man ska vara det dagligen. Men när det ändå finns en sådan dag en gång per året, tycker jag absolut att man ska ta vara på den och visa sin kärlek till sina nära & kära. ♥
 
Jag själv ska till Göteborg imorgon med bästa vännen. Göra det vi gillar; shoppa, strosa runt & äta sushi!!
 
Ha en fin dag hörrni! Love, Hanna

FROZEN YOGHURT

Frozen yoghurt som nu finns att köpa på maxi. Kunde vart goare, inte riktigt värt då en fp kostar 50 spänn. Om några veckor när vi drar till USA ska jag allt käka MASSOR av frozen yoghurt. Där är den som bäst.
 
Ikväll blir det iallafall myyz för hela slanten. Har inge vettigt för mig så blir att stanna kvar i sängen resten av kvällen. 

Nu äre lov!!!

| Bilder från sista dagen i skolan innan lov |

Dagen vi alla väntat på - lov! I skolan vart det lite tävlingar, t.ex high heel running + skåpsrace (bild 2) där två utav mina vänner var med i. Ni ser ju hur snygga skor killarna har, haha. På bild ett har vi förövrigt min görsnygga kompis Emma! Sista bilden är på dagens skolmat, lite bättre än vanligt.

RSS 2.0