LÖRDAG

 
Ensam hemma - kör på en rejäl sovmorgon och stannar nog kvar i sängen ett bra tag till. Vaknade upp till åska, blixt och regn, mmm underbart!!! Seriöst. Jag tycker det är jättemysigt hihi. Har inga planer alls idag, utan jag tar dagen lite som den kommer. Ska iallafall ner till stan och käka snart, sen får jag se vad som händer till kvällen.
 
Ha en bra dag! Pussss!
 

Jag är en storm från ingenstans

| bilder från veckan |
 
Dagarna går! Är snart inne på min tredje arbetsvecka, alltså hälften kvar. Efter mina fyra veckors arbete har mina närmsta vänner kommit hem och jag har en och en halv veckas ledighet. Kommer bli en grym vecka!! Sen börjar ju skolan igen - lite mindre roligt. Hoppas iallafall på en bra termin:) 

Tisdag

God morgon, dags för jobb snart.
 
Vad jag önskar just nu är mina vänner. Känner mig bara helt tom utan dem. De personer som gör mig lycklig när jag inte är det, som får mig att känna mig hel när jag är halv. Nu har det gått för lång tid sedan vi sågs och jag behöver dem verkligen.
 
Dags att gå upp nu, ha en bra dag.

Sommaren är över

Ok, sommaren kanske inte är över, men i måndags tog ledigheten slut och jobbet startade. Tycker det är riktigt synd för har haft en grymt bra sommar. En av de bästa faktiskt! Redan från dag 1. Har varit sjukt - åkt utomlands, träffat vänner, legat och gassat i solen, njutit av VÄRMEN. Har spenderat mycket pengar denna sommarn, men det var det för tusan värt. De som inte förstår sig på yolo kanske borde börja googla på GET A LIFE. Haha närå.
 
Känns lite småtrist att jobba resten av sommarn, men cash is king så kämpar ändå!
 

Finaste Håkan

Såg ni Allsång med Håkan i tisdags? Shit vad jag ville vara där, verkade underbart. Dock satt jag hemma i soffan och såg det på tv. Men alltså, hans texter. De väcker sådana känslor.. Aa jag vet inte, kan inte sätta ord på hur fantastisk denne människa är. Utstrålningen, låtarna, texterna.... Bästa Håkan!!!

Today, you're the only reason to make me smile

| gammaaal bild |
 
Softardag idag, har legat på straden med pappa och Julia. Träffade även Emma en liten stund på Almenäs, min fina vän. Resten av dagen hängde jag hos farmor! Nu är det bara en veckas lov kvar för min del, känns ju lite småtråkigt.. Men men, jobba bör man, annars... Ja, då får man inga pengar hehe.
 

(Förövrigt så ursäktar jag min otroligt klyshiga rubrik, men va tusan!!!)

MANDY'S DINER

På vägen mot Falkenberg passerade vi Mandy's, en amerikansk 50-tals restaurang där vi stannade för att käka. Sjukt coolt ställe, kolla bara inredningen! Maten var galet bra, tog en riktigt stor amerikansk hamburgare & choklad-milkshake. Gissa om man blev mätt.. Haha. För den som vill och vågar finns även en 600-gramsburgare vid namn "Big Mama" att köpa. Tjänare vad stor! Men 200 gram räckte gott och väl, det kan jag lova!.. Synd att jag inte tog kort på menyn för den var väldigt rolig faktiskt.
 
Kan verkligen rekommendera detta stället! Det var som om man klev in i 50-talet:)
 
Vill du se fler bilder jag tog så klicka HÄR

DETTA ÄR JAG - D2

♥ Jag är rädd för förändringar
♥ Har väldigt svårt att släppa in nya personer i mitt liv då många misstror min personlighet på fel sätt (kan förklara närmre en annan gång). Men jag älskar att lära känna nya människor.
♥ Jag är framåt och gillar spontana saker (riktigt yolo av mig)
♥ Jag har övningskört endast en gång och jag börjar bli mer och mer livrädd för att sätta mig framför ratten
♥ Jag visar sällan känslor, t.ex. när jag är ledsen. Frågar någon vad felet är blir svaret alltid att jag mår bra.
♥ Har väldigt lätt för mig att snacka med fölk
♥ När jag är nere lyssnar jag alltid på musik. Det är även så att jag lyssnar på den musik som passar mina känslor, nästan alltid.
♥ Enligt mina vänner är jag väldigt liten (hmmm) och har alltid varit "Lilla Hanna", men ser inte det som något negativt utan jag är personen som gärna ser upp till andra.

USA i februari

Nu har vi bokat resa till USA:s västkust i februari. Det är så att fader min fyller år då så det blir San Fransisco! Ni vet, drömmen om shoppingen, besök på Alcatraz, västkusten, Los Angeles, Hollywood.... Nu ska vi dit! Å även fira världens finaste, bästaste och roligaste pappan i världen. Jag har tur som har honom.

Let's go !

España

Lite sköna bilder från Spanien! Har haft en fin vecka med strålande sol varje dag. Lite synd att jag vart sjuk under tiden jag var borta, menmen. Hade det härligt ändå! Att resa är bland det bästa jag vet, man ser så himla mycket och träffar så många goa människor.
 
Hoppas att Borås kommer leverera bra väder dessa två veckor innan jag börjar jobba. Vill inte att sommarn ska ta slut än! Den har ju precis börjat..

TO / Viskan

| Klänning - ? // Tröja - köpt i New York // Primeboots - Jolina | Fika på Viskan med tjejerna | 
 
Första dagen i Borran började jag med lunch hos farmor och tid med familjen. Drog sedan ner till stan för att träffa Emma och Monica där det blev en fika på Viskan och lite shopping i både stan och knalle. Åkte hem till Monica för lite häng där och sen drog jag hem. Härligt väder vi haft idag! Tog med mig solen från Spanien, så ni har mig att tacka! ;)

Snart dags å sova! Puss!

RSS 2.0