En dag i Spanien

Tjäna! Här kommer en hälsning från Spanien. Detta är vad jag gjort idag! Som ni ser har jag blivit sjuk vilket jag tycker är jättejobbigt. Men jag hoppas på att jag frisknar till de sista dagarna.

Puss!


MAYBELLINE NEW YORK

Dessa två mascaror köpte jag i New York, väldigt bra enligt mig. Den högra finns dock inte att köpa i Sverige. Båda är som sagt riktigt bra, den gula ger bra volym och den gröna fokuserar mest på långa ögonfransar.

Fin dag

Igår träffade jag mina favorittjejer, vi bara åt och åt haha. Först köpte vi med oss sushi och satte och i Stadsparken, sen gick vi och tog oss en fika på Viskan. Måste bara säga hur underbart väder vi har haft i Borås idag! Väääldigt varmt. Efter fikan på Viskan och lite knall runt stan gick vi till donken för käk igen. Hade en väldigt trevlig stund med bästa tjejerna. Kommer bli tomt nu i sommar när alla far åt olika håll. ♥

TVÅ DAGAR

Om två dagar drar jag, pappa och Julia till värmen, Spanien. Ska bli sjukt skönt med en veckas sol och bad, bara ta det lugnt och njuta av livet. Ska bli underbart!! Hoppas på att få en rejäl solbränna också. Älskar att ha ljust, solblekt hår och brun i hyn. DÅ är det sommar!

SLAPPT

Igår kände jag för att stanna hemma emot eftermiddagen så jag körde en slapp-dag. Känner att jag har vart iväg mycket det senaste så köpte hem en pizza och tittade på Grease med Julia. Tycker att jag borde bara ta dagen som den kommer lite nu, bara ligga kvar i sängen och veta att det är sommarlov. Lovet går alldeles för fort om man gör för mycket, hahaha... 

EN VECKA, MÅNGA KÄNSLOR

Wow. Denna veckan alltså. Kommer knappt ihåg vad jag har gjort, men när jag kollar igenom bilderna på telefonen har jag gjort så galet mycket. VIlken dag är det idag förresten? Shit, har varit helt borta i sommartänkandet..
 
Som sagt, har haft väldigt mycket för mig och har träffat fina vänner och gjort roliga saker. YOLO säger jag bara! Har skrattat mig lycklig många gånger, gråtit mig ledsen, somnat mig trött. Denna nya veckan började intensivt, vaknade tidigt för att gå på jobb-intro. Imorgon ska jag till tandläkaren klockan åtta så får bli att gå upp ännu tidigare imorgon, yeeeey. Men sen ska jag allt ta vara på mitt sommarlov! Det är ju trots allt mitt näst sista sommarlov, någonsin.

WANTIES

DETTA. Saker som jag vill införskaffa mig till sommaren. Klänning - Second Female | Vita brallor - Dr.Denim | Ray Ban Aviators | Tröja - Hunkydory | Sandaler - Marenas | Clutch/plånka - Mulberry |

SKOLAVSLUTNING/STUDENT 2013

| lyckliga studenter på utspringet idag |
 
Efter skolavslutningen på Café Viskan med klassen gick jag och vännerna upp till studenternas utspring. Så glada, så fina. Två år kvar för mig, kan inget annat än att vara avunsjuk på alla 94:or just nu... Dock vill jag gå klart mina år på gymnasiet först, och ha kul! Jag vill inte växa upp än.
 
Så nu är det alltså sommarlov. Börjar det med en rejäl huvudvärk hemma i sängen. Känns ju helt ok. Noooot

Sista dagen i korridoren

...på ett tag! Idag slutar jag ettan på Bäckäng och det känns fruktansvärt skönt. Är dock riktigt ledsen över att min vän Emma ska sluta, och börja på Teknis. Så detta var sista dagen för henne på Bäckängsgymnasiet. Ville bara krama sönder henne, min fina vän. Kommer sakna dig enormt bästis ♥

RSS 2.0