Stockholm

Hej! Då var man i Stockholm igen. Har just vaknat och ligger nu på hotellrummet och skriver. Kan inte mer än älska hotellsängar....typ det bästa!!
 
Igår vart jag och Julia på Bon Jovi, hon ville så gärna ha med mig. Och det var faktiskt riktigt kul! Dock väääldigt lång väntetid. Idag blir det förmodligen stros runt stan, men först: FRUKOSTBUFFÉT!!!
 
tog inte alls många bilder, detta är nog den enda. vi hade riktigt bra plats iallafall, i slutet var vi enda längst fram på ståplats-sektionen

DETTA ÄR JAG - saker du inte visste om mig D1

♥ Jag är väldigt lojal och ärlig
♥ Jag överdriver - nästan för mycket
♥ Jag har fobi för vissa fåglar, t.ex. fiskmåsar
♥ Borde göra läxor
♥ Saker som jag stör mig på är oftast det jag själv har gjort
♥ Jag är väldigt trött just nu. Och har varit det lääänge nu. Vill ha paus nu nu nu!!!
♥ Jag är rejält lättpåverkad av andra
♥ Går nästan aldrig efter utseende, tänder främst på personlighet
♥ Värsta känslan enligt mig är att oroa sig för något
♥ Jag älskar komplimanger även om jag kanske inte visar det
♥ Börjar alltid skratta när jag ska vara sur, särskilt när syrran alltid vill få mig att bli glad. Finaste<3

VARMT

| jag och emma i fredags på arenakampen. | mina röda ben och brännan från igår |
 
SHIT vad varmt det har varit de senaste dagarna! Galet! Riktigt skönt att sommarvärmen äntligen är här. Dock har jag bränt mig görmycket, i ansiktet, på benen och armarna. Brukar klara mig bra och har gjort de senaste åren, men nu hade jag ingen bas-bränna att gå efter. Vid den här tiden brukar jag alltid vara väldigt solbrun. Märks att våren började sent iår.
 
Så hur har ni det? Jag har det göttans. Fortfarande förkyld dock. Ska ta och käka lite frulle nu och sen måste jag plugga till kemi-provet jag har imorgon. Wish me luck!! Kramis

TO - todays outfit.

Tröja - nelly.com // Shorts - Replay // Army Jacket - Tessie // Skor - Primeboots, Jolina // Glajjor - Spanien
 
 

FRUKTBAR

På Ica kan man nu även inhandla sin egen fruktsallad i deras fruktbar. Sjukt fräscht och supergoda frukter. Dock käkade jag inte detta då det fick mig att förstöra min tv. Hehe lite karma där, så gav pappa frukten istället. 

Sommarvärme i Borås!!

Monica, jag och Farima med glass! // Sol ute på skolgården // Dagens outfit (ska visa bättre senare)
 
Idag har det vart sol och sommarvärme. Galet skönt. Invigde barbent för första gången i år och det kändes såå underbart! Älskar våren, alla glassar, all fika och mat utomhus. Märks att pengarna försvinner fort denna månad. Igår satt jag och Monica i tre och en halv timma (utan att överdriva) på Espresso House. Man skulle kunna sätta oss varsomhelst och bara låta oss snacka för det finns SÅ MYCKET. Vi bara babblar på och tiden går hur fort som helst. Vännen ♥
 
Ha det göttans! Kramiiisar

KULTURVECKAN 2013

Några bilder från senaste veckan. Den har bestått av aktiviteter, käk ute och ferra. Perfekt sammanfattning! Igår var det mash up-ferra i Parkhallen och det var gryyymt. Hade gott sällskap (ni tjejer äger!!) och vi dansade enda till slutet. Idag värker benen rejält. Ska snart upp och käka frulle för jag är sååå hungrig.

Ja vad ska man säga, tack för en grymt bra vecka!!!

KULTURVECKAN = SLUT

AHHH, då var kultuveckan slut. Synd men sant! Jag har iallafall haft GALET kul. Redan på måndagen kände man förändringen på skolan med alla händelserika stunder. Jag har svårt att fatta hur jag ska komma tillbaka till "riktiga" skolan haha... Jag gillar ju kul! Men nu är det bara en månad kvar till skolavslutningen (och förövrigt dödligt mycket kvar å göra) så det gäller att jobba stenhårt de sista veckorna.
 
Bilder från veckan + inlägg som jag inte har kunnit lägga in kommer straaax! PUSS

THA KULTURVECKA

Heej bloggen!!
 
Hur har ni det? Här är allt bra med mig. Kulturveckan är ju igång så det händer grejer hela tiden!! Dock var jag hemma igårkväll då jag mådde dåligt. Men men, måndagen började med en del aktiviteter. SJUKT KUL! Det var iallafall en lång skoldag och vi stannade till kvällen för fest i Annelundsparken. Gött häng, men det var väldigt kallt.. Idag har jag hängt på Bäckäng och kollat på såpabandy och imorgon är det BÅTRÄJS i viskan som gäller! Tjihooo!
 
Vi hörs igen när jag fått tillbaka interneeet! PUSS
 
emma innan festen i annelundsparken. ikväll blir det bus!

RSS 2.0