Nya solisar

Köpte mig ett par nya solisar, kände att det var dags nu när alla mina pilot-glajjor gått sönder. Haha tror jag gjort sönder närmare fem par nu.. Fick bli dessa från Ray Ban i modellen aviator.

LOS ANGELES

 
 

USA del 1 (San Fransisco)

Första delen av resan till USA, här är hela vistelsen i San Fransisco + en liten del av LA. Njut!


BLAND DET BÄSTA OCH VÄRSTA JAG VARIT MED OM

Denna resan, särskilt till Los Angeles, har nog varit en av de bästa. Inte bara själva staden, utan även värmen, alla platser och de otroligt härliga människorna. Jag vet inte vad det är men jag känner mig bara så hemma där. Har sedan jag varit liten velat åka dit, och alla förhoppningar blev inget problem. Blev över förväntan.

Det värsta dock, var när vi kom hem hit till Sverige. Trodde verkligen inte att det skulle vara så hemskt, men när jag kom och tänka på alla sina rutiner som man dagligen möter blev allt så mörkt. Lilla Borås. Jag kan nu hålla med alla som säger att de ska flytta härifrån, jag är nu en av dem. 

Alla ❤️-ns dag!!

Firade Valentines day på stranden i Santa Monica idag vilket var väldigt härligt. Kan knappt fatta att det är februari när man går runt i 30-graders värme. Galet!!
 
Imorgon är det dags att checka ut från USA. Vid fyra-tiden åker vi mot San fransisco igen, sedan vidare mot München och slutligen till Landvetter AirPort. Kommer verkligen sakna detta ställe, känns såå surt att åka hem. Men men, har varit en superbra vecka iallafall. Hoppas ni har det fint! Puss och glad alla hjärtans dag på er<3

Grattis på din dag!


bild från roadtrip i los angeles |

Gratulerar till min käre papi! Dagen firade vi här i Hollywood, men även en rundtur runt i LA, bl.a Beverlyhills & the Hollywood sign. ❤️LOOOV!

Gud vad jag har väntat. ÄNTLIGEN är lovet här!!
 
Slutspurtsveckan har varit hemsk, har haft så sjukt mycket i skolan att göra på så kort tid. Ett flertal prov, seminarier och inlämningar. Blev så sjukt frusterad på allt skolarbete i onsdags så jag bröt samman vid mitt skåp. Låg på golvet och bara kände all stress. En grej som dock lättade på stämningen var rosutdelningen i skolan, gjorde mig väldigt glad faktiskt.
 
Nu har jag en lång natt framför mig, ska vara vaken till klockan åtta på morgonen. Eftersom att tidsskillnaden är så stor mellan San Fransisco och Sverige så måste jag börja anpassa mig. Hoppas ni får ett fint lov!! Puss!:)  

RSS 2.0