MARC BY MARC JACOBS // P3

örhängen från marc by marc jacobs. fick i julklapp. |
---
- Har faktiskt ingen vidare självskänsla, men bra självförtroende!
- Jag är hyfsat smart, har bara inte insett det. På grundskolan "ansåg" jag att jag var dålig på matte till exempel, men när jag började natur insåg jag att jag var ju ändå bra.
- Har inte alltid varit blond, färgade håret brunt en gång men det blev katastrof!! Blev GRÖNT!
- Tycker att högstadiet var mycket roligare än gymnasiet. Vi gjorde roligare saker och jag saknar mina vänner sååå!! Även om jag har haft det väldigt kul på senare tid också så tycker jag att nian är svårslaget

BASIC MONday

Basics, helsvart med dr.denim, långärmad t-shirt och nike-dojjor.
 
Kom hem från skolan lite över halv fem, tog ett varmt bad samtidigt som jag läste en bok som ska vara klar tills imorn. Drog sedan ner till stan för fika på Viskan med Julia där vi satt ett tag tills vi knallade iväg och köpte hem sushi. Ska snart börja läsa lite i min bok och äta! PUSS

TODAYS!

Kofta - Hunkydory | Klänning - ? | Skor - primeboots

Sorry för usel uppdatering, ska försöka bättra mig! Nu ska jag till min käääära farmor, kramis<3

Trevlig helg

Tillbringade lördag kväll med en väldigt god vän, vi dukade upp med en masa läckerheter och hade det väldigt trevligt. Synd att helgen redan är slut alltså.. Har iallafall laddat upp för en ny skolvecka med ett långt bad och lite nagelfix. Går bara fyra dagar i skolan nästa vecka, är nämligen ledig på fredag. Långhelg, tjihooo!

Varmt & kallt

Jag har många te-trogna vänner så här kommer tips!! Världens goaste is-te, bara att tillsätta vatten. Och som jag brukar, citron och såklart isbitar. Den andra är chaipulver från Espresso House så att man kan göra chailatte. Supergott, men lite utjatat enligt mig. Drack det varje dag förra året så för mig är det lite "ute" haha. Men ett svinbra tips för alla ni som inte tröttnat hehe!:)
 

Cut it off

Här är reslutatet efter att ha kapat av håret drygt 1dm. Känns så himla fräscht alltså! Ställde klockan på nio (!!!) och drog ner till stan, köpte kaffe och knallade bort mot frisören. Tog en timma ungefär, sen flängde jag runt på stan och inhandlade lite grejer.

Idag är det min namnsdag! Grattis till mig:)

2014 - here I come!!!

| collage jag gjorde med bilder från weheartit |

Välkommen till det nya året! Har en del förväntningar på ett bra år, som ni ser på bilderna över: Om en månad drar vi till San Fransisco och Los Angeles (!!!!), sen har vi hela vårterminen framför oss vilket innebär Kulturveckan, Arenakampen och en massa roliga grejer. I sommar spelar Håkan i Gbg, och ryktena om Springsteen maler på som tusan så man får ju verkligen hoppas att han också kommer! Höjdpunkten på året är sommaren som vanligt, fast inte mindre än hösten då jag fyller 18. Sista året i skolan börjar, jul, nyår. Ja! Jag ser fram emot en hel del detta året.

VÄLKOMMEN!

RSS 2.0