#throwbackthursday

 

Härliga dagar


på wayne's häromdagen.

Svensk, VARM, sommar! Vädret har varit på topp senaste veckan så har hängt ute 95% av tiden. Så himla härligt. Just nu ligger jag på Almenäs och gassar i solen, ska snart hem för att äta lite.

Ville bara säga hej, men lägger ut lite härliga bilder från sommarn när vädret sviker hehe. Hoppas ni har det grymt! Puss!!


Sol & bad!!

| shorts från Lee |
 
Vilka härliga dagar vi har haft i Borås. 27 grader i skuggan och strålande sol! Ställde klockan igår morses och åkte till Almenäs vid halv tio. Låg och gassade där i några timmar tills jag fick sällskap av Monica. Senare kom även grabbarna. Skön dag med en massa sol & bad!
 
Idag har rutinen satt kvar, startade dagen på Almenäs med Julia. Stannade i några timmar, sen stack jag till stan och inhandlade lite saker & köpte med mig sushi hem som jag åt på balkongen. Solen tar verkligen sjukt hårt, har redan fått skarpa linjer efter bikinin. Å bränt asset av mig ;P
 

SOMMAR ÄR GÖTT

 
Såhär firade vi in semestern. Jordgubbar, glass & nutella. Åh! Ljuva sommar.

Jag har semester!!

| sötaste presenten jag fick när jag gick på semester |
 
I måndags gick jag med leendet på läpparna ifrån Borås Elnät. Jag har haft tre grymma veckor med administration och trevliga människor! Hade sån tur verkligen. Blev såå glad över presenten som min arbetsledare gav mig, hur snällt!?
 
Hur som, är väldigt glad över att få gå på lov nu. Att kunna sova hur länge man vill, att spontant bara dra iväg nånstans. Frihet!

RSS 2.0