Glad midsommar!

Glad midsommar allesammans! Ha en riktigt bra helg!
 

Bäckängs student 2014

Lite härliga bilder från när syrran tog studenten! Nu är det bara ett (!!) år kvar för min del och jag har aldrig varit mer förväntansfull! Nu går syrran ut med leendet på läpparna ut i vida världen och möter vuxenlivet med stormsteg. Grattis till studenten!

En magisk kväll


Vilken helg!

 
Wow. Helt tagen på denna helgen alltså. For till Gbg redan i fredags eftersom vi lånat en lägenhet över helgen. Inledde det med en middag ute på fredagskvällen och lite stros runt Gbgs gator. Dagen därpå började allting; startade att köa till Håkan tidigt på morgonen, drygt 13 timmar innan konserten skulle gå av stapeln. En väldigt lång och intensiv dag. Sån tur att vi hade solen iallafall!
 
Så efter 13 timmars kö, i kyla och i stekhet värme, kom vi nästan längst fram! Och så satte Håkan igång med en dundrande härlig show. Det var verkligen magiskt! Vad jag gillade mest av allt var att han spelade mina två favoritlåtar! Trodde verkligen inte att han skulle ta med dem. Så helt, sjukt, galet bra kväll! Säger det om och om igen, finaste & bästa HÅKAN.

RSS 2.0