FRULLEEEE

Startade lördagsmorgonen med en rejäl promenad runt i stan. Klockan var bara runt halv tio-tiden så käkade en löjligt go frukost på Viskan. Om man ändå orkade stå å göra sådan frukost varje morgon!! Hade ju vart svingött....men att va hurtig är ju en annan tia hehe.
 
Idag hämtade jag ut min kääära håkan-biljett! AAAH, crazy! Har ju vart slutsålt sedan biljettsläppet men hittade TVÅ ynka biljetter. Sen tog de slut igen. Så nu är det bara att TAGGA!

Tisdag

Dagen bestod av träning, frulle ute samt en massa sol! Såå himla skönt att vara hemma från skolan två dagar extra. Skulle dock behövt plugga en hel del, men det rann ju som vanligt ut i sanden....
 
Har mått lite sisådär nu på kvällen för har druckit SÅ mycket kaffe idag. Både vätskedrivande & uppiggande så vettesjutton hur jag ska somna ikväll haha. Men påtår is the shit!!;P

HOMEMADE

Tillbringade lördagsvkällen hemma hos bästis där vi gjorde hemmagjord sushi. Lite pilligt, men roligt! Asbra lördagskväll med min blondiiiee ♥ Idag har jag en del plugg som ska göras, och så måste jag även välja mitt individuella val till skolan. Är fortfarande osäker på vad jag ska välja..
 
Hoppas ni får en go kväll!

Nike free run

Nya dojjor från Nike var ett av mina inköp i Los Angeles. Om man ska sammanfatta shoppingen på västkusten så kan jag säga att priserna var inte de hyggligaste. Så ska man till USA för shopping, välj då New York. Behövde dock nya springskor iallafall så köpte mig ett par Nike Free Run. Färgen är verkligen sååå härlig tycker jag!
 

Hollister friday.

| basic långärmad t-shirt - hollister // slitna jeans - hollister // skor - primeboots |
 
Kort fredag, endast tre lektioner i skolan. Körde ett så galet jobbigt pass också, tabata heter det. Hann inte med riktig streching efterråt så känner redan nu hur det börjar värka i kroppen. Men men. Slutade vid halv två-tiden och stack sedan hem för att fixa mig lite inför kvällens middag ute. Härlig fredag!

RSS 2.0