Tre dofter

VS levererar alltid bra dofter i sitt sortiment, & här har vi tre favoriter. Den till höger använder jag dagligen och den i mitten ligger konstant i väskan. 

pnk

 

Lööördag

Hängt med syrran hela dagen, sprang lite ärenden på stan och kört runt i bilen. I LOVE IT!! Sån frihetskänsla. När vi kom hem sent på kvällen var det dags för finalmatchen i Champions Leauge, real-atletico. Shit vad adrenalinet pumpade de sista minutrarna då det stod 1-0 till Atletico och Real klackade in 1-1 i de sista tre minutrarna på övertid. Riktigt surt. Vi höll på Atletico, men tyvärr tog Real hem segern med 4-1.  

I'M BACK!

JAG ÄR TILLBAKS!!!!
 
Mitt i all stress & press har jag valt att starta upp min blogg igen. Ni ser själva på bilderna, helt galet slut. Men snart är det över!! Går endast bara EN fredag till innan skolavslutning. Som jag längtar. Sen ska jag njuta av en lååång och härlig sommar med trevligt sällskap, utomlandssemester, bilkörning & kanske festival. Får se vad sommaren har att erbjuda!
 
Enjoy people!

Hollister

Efter att papi kommit hem från Stockholm kom han hem med en påse med två t-shirts från Hollister. Hur söt!? Visar bilder så fort jag fotat lite!

FOOOOOD

I brist på bilder, men alltså, mat är liiiivet. Körde Drive-in med syrran i onsdags efter att hon fått sitt körkort. Så GRATTIS till dig syrran! Från och med nu har jag fått egen chaufför, hihih. Längtar sååå tills jag fylller 18 och kan ta eget körkort.

RSS 2.0