MIN RESA

glöm inte att kolla i HD!

Hej!

Befinner mig just nu på ön Karpathos här i Grekland. Här är det supervarmt, både i havet och i luften, på dagen & på natten. Men det är verkligen behövligt. :) De dagarna vi varit här har vi badat massor, hoppat från klippor, snorklat, utforskat ön och ätit god mat. Ser fram emot kommande dagar och vad de har att erbjuda!

Hopppas alla har det prima, var ni än är. Kisses!


FRÅN ETT HEM TILL ETT ANNAT

 
Wow vilka dagar det har vart denna veckan. Har slitit så hårt.
 
Sitter just nu i sängen i mitt omöblerade rum fyllt av flyttlådor & kassar. Om några timmar, inatt någon gång, drar vi oss mot flygplatsen för att lämna landet och fly iväg en vecka till Grekland. Sen, efter en lång och skön vecka fyllt av avkoppling, sol & bad kommer jag att komma hem till mitt nya hem. Därefter börjar jag högskolan.
 
Allt kommer att bli nytt. Denna veckan har jag slitit hårt med flytten varje dag; slängt hundratals prylar, skickat iväg en hel garderob till Vitryssland och packat alla flyttlådor samt resväskan. Så nu ska det bli skönt att ta det lugnt i en hel vecka fram tills skolan börjar. Nervös.. Haha. Allt känns väldigt nervöst just nu, eftersom att allt kommer förändras. Men vi får se hur det går!! Både exalterad och pirrig på samma gång. :)
 
Hoppas ni har det göttans! Och förlåt för usel uppdatering, ska verkligen försöka bättra mig. Kram!!

LIFE'S GOIN' ON

Hello peps!! Hur är läget? Här rullar det på sakta men säkert. Är dock fett trött-exhausted-hungrig-lite orolig, men ändå excited! Har tränat hårt de senaste veckorna och har typ tappat all min energi, särskilt nu när det är så varmt. Men klaga skall man icke göra! Nu har vi fått vår efterlängtade sommar hit till Borås & det är ju inget annat än underbart. Äntligen. Tack!!


Härliga dagar

Vilka härliga dagar vi har haft i Borås!! Har haft en vecka med pappi & syster med en massa strandhäng och god mat ute varje dag. Så mys!
 
Och vet ni vad? Fick idag reda på att jag kommit in på mitt förstahandsval på Högskolan! Affärsingenjör!! Wihoo. Har varit så nervös inför detta, trodde verkligen inte att jag skulle komma in. Men nu är det bekräftat, och shit vad jag är glad.
 
Och två veckor till Grekland. Vill dit nuuuuuu!!!

Vart är sommaren?

lite fina bilder från året som julia beställt hem

Vad händer? När ska sommaren komma egentligen? Det regnar nästan varje dag & det är såå kallt.. Vi har haft typ EN varm vecka i Borås denna sommaren och den njöt jag varje sekund av. Hoppas att sista sommar-månaden blir bättre iallafall. :) Om 19 dagar åker jag iväg till Greeekland, det ska bli så skönt!
 
Puss

RSS 2.0