LOV!

Måndag! Och lov! Vad jag väntat. Har inte jättemycket planer, bara skönt att inte behöva gå i skolan. Jag och Daniela snackade om att åka till Gbg någon dag så antagligen blir det så. :) Finns mycket jag vill köpa nu!! Hihihi. Ska bli ett bra lov iallafall!!! Och nu har jag jättebråttom, ska ner till trafikskolan och möta upp min kära syster och sen ska vi handla massa gött. Kram!!!!
 

STORM!!

utdraget från smhi

Storm!!! Ute ÖSregnar det som tusan, är det inte underbart?? JO! Jag älskar när det regnar på kvällen, så himla mys. Sitter i soffan med datorn och lyssnar på Springsteen. Snart ska jag bege mig ut (!!!) och ner till stan så får la hoppas jag inte blåser bort hehe. Ha en fin kväll! Puss på er!

Bra kväll!

Hade en riktigt rolig kväll med tjejerna igår. Eftersom Daniela från Venezuela var där så blev det en engelsk-talande kväll, men det gjorde absolut ingenting för vi hade väldigt kul!
 
Idag blev jag väckt av telefonen vid 12 och har varit allmänt trött hela dagen. Bara varit hemma i stort sett. Men nu ska jag ta och sova, måste ta igen de timmar jag behöver! Kramis

VEM FYLLER?

Nja, inte direkt. Sitter och gör en fysik-labb med denna ballongen! Ska typ ta reda på om trycker och volymen kommer att minska lika mycket efter den varit i frysen så nu har jag hållt på och räknat ut volymen på den. Yey.... Men helt klart värt att ha detta som läxa än att behöva gå till skolan! U-N-D-E-R-B-A-R-T !

Ikväll kommer lite gott folk över då vi ska fira min födelsedag!! Så jag har en del ärenden att fixa idag. Vi hörs, puuusss!

Flött är gött

Är inte mat livet? Eh, JOOO! Käkade med Julia vid lasarettet där dom har svenagoa burgare som vi åt. Blir nog ut och äta idag också, är nämligen ledig från skolan idag. Är även ledig på fredag så det blir långhelg - heeelt underbart! På fredag blir det firande hemma hos mig med goa tjejer, fyller ju 17 på måndag! 

Sjuk tjej!

Hellloooo people! Har vart ganska så rejält förkyld hela helgen så fick stanna hemma idag. Har inte bestämt mig om jag går till skolan imorgon eller inte, får nog sova på saken och se hur jag mår imorgon. Jag har iallafall kunnat plugga lite idag när jag vart hemma vilket jag känner mig nöjd över hehe..
 
Annars då... Juli var snäll å fixade käk till mig, donken & massa glass. Bästa!! ♥ Ska nu göra klart lite skolarbete, dricka iste och försöka kurera mig så gott det går. Hoppas ni har det finfint! Puuuusssss!

HAIR

Lockade håret idag, brukar bli en väldig hit. Dessvärre tycker jag att det är sååå jobbigt att stå på morgonen och locka håret. Särskilt när min locktång är sönder och stängs av varannan sekund. Hehe.. Iallfall! På bilden skymtar den väldigt fina blusen jag bär idag. Köpt i New York. Kanske visar bättre bild någon annan gång.
 
Förresten. Mitt liv (eller detta år) måste ha grundats på "Racing in the street" med Bruce Springsteen. Kort och gott - mitt år på några minuter.

Fredag imorgon!

JAAA! Så galet taggad på att det är fredag imorgon - vad jag har väntat!!
 
Något som är lite mindre roligare är min förkyldning som har hittat tillbaks igen. Galet...är nästan alltid sjuk. Trots det har jag klarat mig rätt bra de senaste veckorna, och jag kan ju bara tacka Cold Zyme. Spring och köp!! Förhindrar att förkyldningen bryter ut.
 
Nu ska jag slänga mig i soffan och ta det lugnt resten av kvällen. Ha det GÖTTANS! Pussis!!!

RSS 2.0