SVAR

Lite frågor som jag har samlat på mig under min tid här på nya bloggen. Hade inte hunnit ta tag i dem, men nu har jag svarat på några av dem! 
 
Hur lång är du? Jag är runt 167 cm lång.
 
Vad är det bästa med dig själv? Att jag är en bra och lojal kompis. Jag är en pålitlig människa. 

Favoritsport? Sport.. Inte favoritämnet direkt, haha! Men jag gillar dans.

Vad önskar du att du var bättre på? Matte! Något jag alltid velat bli bättre på.

Din högsta önskan? Kommer inte gå i uppfyllelse om jag berättar... Hehe

Vad är bäst med Julia? Haha tja Julia!! Det bästa med dig är att jag alltid har kul med dig, och då menar jag alltid. Och att du är min syster.

Har du någon dålig vana? Ja, jag har många dåliga vanor.
 
Tycker du om Dr. Pepper? Yes, i CAN handle the taste!
 
Tycker du att du själv ser bra ut? Det är från och till, vissa dagar tycker jag om mitt utseende, andra dagar jämför jag mig med alla andra och tycker inte alls om mig själv. Men jag skulle nog aldrig vilja byta utseende med någon annan.
 
Ska du gå kvar i Global Framtid? Som det ser ut nu ska jag gå vidare tills dagen då någon ringer och berättar att jag kommit in på samhäll. Hehe!
 
Hur gör du för att hålla ditt hår så fint? Jag gör allt "dåligt" faktiskt... Fönar, plattar eller lockar håret varje dag.. vilket inte är det bästa för håret! Använder inte något särskilt shampo/balsam heller, så jag vet inte. Haha!

I MIN ENSAMHET

Detta är väl vad min eftermiddag består av. Jag, datan & mat. Som min kompis Rabia alltid tycker är så "jag" - att jag är den personen som bara kan plugga om jag har datan, facebook, soffan, musik och mat. Så ska en perfekt pluggstund vara! Haha
 
Kikar runt på en massa snygga kläder just nu, ni kanske vill ta del av dem? Får se om jag lägger in något här på bloggen... Förresten så tänkte jag lägga in ett inlägg med frågor som jag ska ge svar på! Kika in lite senare! Puss
 
PS. Ni kan själv skriva frågor i kommentarsfältet om det är något du vill veta om mig! Fråga vad du vill - jag svarar på ALLT! Vad det än är. Haha...

Myser

Gårdagens bilder God morgon. Vaknar sjuk tidigt på denna lördagen, det är mörkt ute och regnet öser ner och jag ligger i min varma säng. Håkan spelar från Spotify och jag bara njuter av ledigheten. Myspys. Idag har jag inga planer alls! Får se vad jag tar mig till idag.. Kanske dra mig ner en sväng till marknaden och köper lite godis och sen gå hem igen? Haha.. nej, detta blir nog en händelselös dag.

GRATTIS!

Idag fyller min fina vän Monica år, så grattis grattis till henne! Blev finsång i klassrummet (kan förstå hur pinsamt det kändes för henne, haha) och att "försöka" vara så snäll som möjligt, hahaa.... Hoppas du får en fantastisk dag, min vän!

Trött tjaj

Halloj!
 
Lång skoldag idag. Fick dessutom vänta 25 minuter ute i kylan på den sega bussen... Men väl på bussen tog jag upp boken vi läser i engelskan och dödade några sidor, kan väl inte säga att det är den bästa boken precis. Men tillräcklig underhållning för bussresan hem.
 
Nu är jag typ död. Ska bli så sjukt gött med sovmorgon imorgon! Behövdes verkligen!
 
tar alldeles för mycket photo booth-bilder! hahaha

SPA-MYS

En sak jag älskar är att bara höra ordet fräsch. Därför fixade jag mig själv ett litet hemma-spa igår! Använde mig av olika bodylotions, ansiktsmask, nagellack, musik, doftljus m.m. Så harmoniskt och mysigt. Älskar verkligen sådant! Av att bara tända ljus och mysa inomhus när det regnar ute är typ det mysigaste som finns. Detta gör jag varje dag, även om det inte alltid regnar hehe..
 
Hemmamys är bland det bästa. 
 

Tisdag!

Tja! Tisdag igen! Skoldagen gick okej, hade några lektioner plus idrott. Var rätt lugnt på idrotten, fick mig en trevlig powerwalk med min vän David. Sedan skulle vi på föreläsning som var inställd, så vi fick sluta! Drog hem och bar ut en massa möbler och grejer från källaren som skulle slängas. Vart en hel del jobb, men tjänade cash av papi. GÖTT!
 
Nu ska jag nog ta och plugga lite inför morgondagen. Ha det bäst!!! Puss

Sött varje dag

Godis-älskare som jag är kör jag på ett rejält sött kvällmål haha. Yoghurt med frukt & bär + plus nutella har jag nu slängt i mig. MUMS! Fader min kom även hem med choklad till oss, bl.a den nya vita marabou. Tack älskade pappi ♥

Söndag

Helloo! Seg söndag. Har inte gjort så mycket idag, mest vart hemma och sysselsatt mig med diverse saker. Var i knalle en stund där jag köpte lite smått & gott. Bl.a lite skönhetsprodukter som jag ska använda ikväll för att fräscha upp mig inför en ny skolvecka.
 
Har lite skolarbeten att ta itu med, men eftersom jag var sjuk (och osmart) i fredags glömde jag få någon att ta hem mina läxböcker... Nu blir det ju lätt att plugga hehe. Nä, men lite kan jag iallafall göra hemma. Resten får jag ta imorgon då jag åker en timma tidigare till skolan för att göra läxor! Smart tjej!

R.I.P Nicklas

"Oscar", Nicklas, idolen, sångaren, favoriten... Bäste Nicklas Hocker har nu hittat död efter sitt försvinnande. Lider med anhöriga och fans ♥ Rest in peace.
 

Dagens enda höjdpunkter

Stanat hemma från skolan idag då jag är väldigt förkyld. När jag sedan tog upp datorn i morse hittade jag ett fint meddelande till mig i anteckningar (se bild 1) från min fina syster. Snacka om att bli glad av sådana saker! Efter skolan kom hon även hem med en stor godispåse. Helt underbar är hon. Gör mina dagar. ♥

Go kväll

Sitter och kollar tv med Juli (som förövrigt syns åt höger)! Känner mig fortfarande krasslig så kör på mys resten av kvällen och hoppas på att jag är frisk nog att gå till skolan imorgon. Har ett matteprov som måste göras!
 
Sorry för alla dessa Photo Booth bilder jag lägger ut, haha.. Men det är det lättaste alternativet liksom. Bara ta upp min älskade Mac och klicka upp favoritprogrammet Photo Booth. Haha. :)

HALLÅ HÖST

spanien-bilder från i somras
 
Har inte velat ta farväl av sommaren än, men nu är det liksom officiellt - regnet öser ner typ varje dag och det är sviiinkallt ute! Plus så har jag åkt på en förkyldning, igen... Som vanligt dårå. När det mörka halvåret börjar, börjar även min sjukperiod. ÅH VAD JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN 2013. Haha

In school

bild från förra veckan. jag och min galna klasskompis rabia!
 
Hej! Sitter just nu ensam i korridoren och väntar på att mina kompisars lektioner ska ta slut. Min tyska var inställd, och eftersom alla andra har språk nu sitter jag här i min ensamhet. Rektorn är sjuk så kunde inte snacka med henne idag. Syv är på lunch, så henne kan jag inte heller snacka med. Efter skolan drar jag mig mot syv igen för att se om jag nånsin kan få byta linje.
 
Om typ en kvart ska jag ha biologi, trööök. Har inte gjort läxan heller så lär inte bli det roligaste idag alltså.. Trodde jag skulle gå i en annan klass vid det här laget, därför har jag inte gjort några läxor alls. Men det är ju så, svårt att veta vad jag ska göra och inte nu. Får bara hoppas att jag kommer in på en bra linje jag vill gå.
 
Snart är språklektionerna slut så jag ska nog kila ner till skåpen. Kram!

TISDAG!

Hyfsad dag. Rätt långa och sega lektioner idag, även idrott. Imorgon ska jag göra ett besök hos rektorn och snacka byte av linje... Alla linjer (förutom tre stycken) är fulla & jag behöver verkligen byta snarast. Mycket som jag inte får missa så att jag lätt kommer in i vad de andra håller på med. Åh, hoppas verkligen jag hittar något jag vill gå. Önska mig lycka till tills imorgon!
 
Snart är det dags att hoppa i säng, upp klockan sex imorgon... Ha det grymt! Puss!
 

Jag mår bra!

TJA!
 
Nu vart det ett riktigt bra tag sedan jag skrev mitt senaste inlägg. Har inte haft någon lust att skriva vad jag har gjort eller vad som komma skall. Allt känns så priliminärt eller vad man ska säga...
 
Jag har nu gått över fyra veckor på Bäckängsgymnasiet. Fyra underbart bra veckor!!! Tyvärr ska jag förmodligen byta linje (alldeles för hög nivå på matten, för mig) vilket är väldigt synd. Jag gillar verkligen min klass och det vi läser. Men jag måste ju tänka framåt. Om jag nu ska klara av tre år på natur.
 
Annars då... Jag har det bra! Har hunnit med en massa grejer på en månad. Bilderna ovan är blandade mobil-bilder från de senaste dagarna/veckorna. Å jag ska bli bättre på att lägga in inlägg! Det ska jag. Så skriver mer imorgon! PUSS

RSS 2.0