Lämnar landet

Snart lämnar jag Sverige för en vecka i Spanien! Detta blir förmodligen mitt sista inlägg på ett tag. Ha det fint! Pussar

Tråkigaste:

PAACKARRR..! Fy, det är nog det tråkigaste som finns. Varje gång jag ska packa inför något slutar det alltid med att jag får det ogjort, haha.. Som nu till exempel, tar paus och sitter vid datorn istället. Innan klippte jag sönder min tröja. Var iväg i stan en sväng. Kollade på film... Ja, vad ska man säga?
 
YOU GOTTA LOVE PACKING

Igår

Igår förmiddag var jag och chillade hos Hilda. Låg i solen och lyssnade på musik och hade det allmänt trevligt. Framåt kvällen åkte vi ner till stan. Kollade runt i affärer en stund, sedan mötte vi upp lite vänner. Jag och tjejerna drog sedan till Stadsparken och käkade kvällsmat. Vi satt i bara ben och solen sken. :)
 
Vi kollade på Loreen, sedan gick vi till Stadsparken igen för dans denna gången! Ett dansbandvar där och spelade så jag och vännerna gick dit och dansade. SJUKT KUL! Vi dansade bort tiden och mina bussar gick inte ofta så jag hängde med Hilda hem och sov hos henne. Good day!
 
dans!
 
 
sötis
 
 
 

T-KVÄLL I BORÅS

Såhär såg det ut på Stora torget i Borås igårkväll! FETT! Visste inte att det var så mycket folk. Jag och mina kompisar gick till scenen tio minuter innan Loreen skulle komma, så vi trängde oss fram rätt långt fram. Men vad packat med fölk det var!! Vet inte hur många jag stampade på fötterna.. Och hur många som stampade på mig. Haha
 
Kvällen var GRYM iallafall. Dock tyckte jag att Loreens väldigt korta konsert var "dryg" då hon drygade ut låtarna för att förlänga konserten. Hon har tydligen bara tre egna låtar så det gick väldigt fort. Men annars var hon bra.
 
foto: bt.se
 
Lägger in mina bilder senare!

SPANIEEEN!

Spanien i final!!!! Nu är bara frågan vilket lag som tar andra platsen i final... Vad tror ni? Tyskland tro? Finalen ser vi iallafall i Spanien, riktigt spännande! Satt som klistrad framför tvn innan, matchen mellan Portugal och Spanien. Förläning två gånger och sedan straffar i slutet. När Spanien skjutit sin sista straff vart det klart, haaaallelujah!

BÄSTA

Har hängt med min poolare Emma sedan måndags. Vi har gjort massor, kollat film, myst med massa gott, vart på badhuset och haft två riktigt roliga sleepovers. Tack för fantastiska dagar, puss ♥

LAST WEEK

Förra veckan spenderade jag i stugan på Öland! Så nu tänkte jag lägga in en massa bilder på vad vi har gjort (tyvärr är det bara mobilbilder). Dagarna bestod mest av att hänga i solen med musik, men vi gjorde lite annat också....:
 
I Kalmar där vi gick runt i någon timma och spanade in staden, kläder och människor.. ;)
 
 
 
solnedgången första kvällen
 
 
på kvällen gick jag ner och badade
 
 
på kvällarna spelade vi lite sällskapsspel. MYSPYS.

Sista timmarna

Nu är det mina sista timmar här på Öland. Sitter och gör ingenting, bara väntar på att sätta mig i bilen och bli beredd på en 4-timmars lång bilkörning. Ska faktiskt bli lite skönt att komma hem till Borran igen, trots allt regn. Saknat vännerna och min säng! Och bra internet haha.. Men har haft en superbra tid här på Öland!
 
Funderar på att ta cykeln till Ica för att köpa Noblesse, haha blev så sjukt sugen på det igårkväll! Har inte käkat godis på länge nu så det blir nog lite godis-shopping till hemresan. Vi höres när jag kommer hem igen, puss!

Lever livet

Hallååå världen!

Just nu sitter jag ute i en solstol och bara njuter av sommaren. Här på Öland skiner solen och det är härligt varmt. Livet är allt bra!
 
Stannar här på Öland tills söndag. Känns ju lite surt att missa midsommar med mina underbara vänner.. Vi hade nämligen bestämt att fira då, men istället blev det lite strul här vilket gör att jag måste stanna några dagar till. Aja, vi får gött väder här iallafall! Och om ungefär en vecka drar vi ju till Spanien, UNDERBART ♥
 
i förrgår då jag tog första doppet i solnedgången

VI 3. FÖRALLTID.

Hej. Startar detta inlägget med att berätta att jag har haft det fullt upp under denna veckan. Vi har hållt på med flytt och grejer. Och ni undrar säkert varför...
 
Jo, mamma har lämnat oss, för en annan man. Det kom som en chock, för oss alla. Men det är som det är. Det jävligaste är att behöva se pappa så förstörd, så ledsen. Och att bli lämnad efter alla dessa år. Besvikelsen är stor.
 
Men tiden läker alla sår - vad som inte dödar en härdar en. Jag har bestämt att bo med pappa och Julia. Och jag är så otroligt tacksam att jag har dem - de personer som betyder allra mest för mig. Utan dem hade jag inte vetat vad jag gjort, men jag har tur och har dem. Vart jag än vänder mig.
 
Det var det jag ville säga med detta inlägget. Känner mig rätt mör efter alla dessa långa dagar. Varje minut har känts som en evighet. Varje natt, varje timma, varje sekund... Evighet. Men nu ska jag gå vidare med mina två underbaraste, smartaste och starkaste personer jag känner.
 
min bästa vän - världens bästa pappa ♥
 
Till dig Julia: Du vet redan vad jag tycker om dig, min bästa vän. Min syster. Jag spenderar helst alla mina dagar med dig, hela mitt liv!!! Du är den bästa vännen man kan ha.
 
2012-07-26

Skolavslutningsbilder

Fyller ut bloggen med lite bilder från skolavslutningen.. Om några dagar kommer jag hem & då kan jag börja blogga på riktigt igen!

De flesta bilderna är från min fina vän Hilda.


alla nior samlades i matsalen innan avslutningen



bästa




spänd stämning & många grät....



....förutom jag & underbara dian! hahaha



gooodingar



vännerna ♥

SOL SOL SOL

Tja!

Har legat ute i solen halva dagen & shiiiet vilken rand jag har fått nu! Lyckades även att bränna halva kroppen haha.. Lite synd, tog ju en massa solkräm!!

Märkt även att blogg.se har gjort om? Detta är då ett så kallat "snabbinlägg". Vet inte hur man gör ett vanligt ännu så.. Får kolla runt lite!

Nu ska jag gå ut på en promenad tror jag. Solen har lyst gött hela dagen. Wonderful! Kanske hinner med ett kvällsdopp ikväll också, AHHHH!

På tåget

Sitter på tåget med Juli nu! Har bara en halvtimma kvar så har suttit här i två timmar ungefär. Julia har med sig sin dator så vi har kollat på film & lyssnat på musik. Snart är vi framme!! Puss

AVSLUTNINGSMIDDAG DEL 2


vårt bord



två lärare, carina & charlotta



emma & jag



grabbar



åk9-lärare som spexar lite...



musiktävling & janne - vilken BÄJB asså!


Detta var de sista bilderna från avslutningsmiddagen med alla nior. Har varit sjukt roligt att lära känna alla! Kommer troligen inte att gå i samma klass som någon av dem nu i höst, men jag hoppas att jag fortfarande kommer hålla kontakten med vissa av dem iallafall.

Tack för tre roliga år. ♥

ÖLAND

Drar till Öland med syster imorgon, & eftersom jag inte har min iPhone nu har jag inte tillgång till bra internet. Så kommer troligtvis inte att blogga någonting. Därför har jag tidsinställt lite inlägg som innehåller bl.a bilder från avslutningsmiddagen & skolavslutningen. Bättre än att inte blogga alls!

Vi hörs om en vecka ♥


BILDER FRÅN FÖRRA SOMMAREN! hade kortare hår & det hade solblekts rejält. funderar starkt på att kapa av håret någon decimeter nu. VAD TYCKER NI? Är det värt att kapa det?

WHOOPIES

Tja!

I morse när jag gjort frulle & zappade mellan tv-kanalerna stannade jag när jag såg Leila bakar. ÄLSKAR det programmet! Kan man icke tro om mig, men tycker hennes program är så mysiga! :) Blev fast när hon gjorde whoopies och blev så sjuuukt sugen på det.

Efter en slapp dag, utan att ha gjort något vettigt, drog jag tummen ur och stack ner till city och köpte lite grejor till mina nutella-whoopies. Jag och Julia lyckades göra jättefina små kakor, WIHO!


FROM ABOVE


Halva outfiten från idag haha... Visar kanske bättre bild senare! Var somrigt klädd idag, vita jeans & härlig rosa blus. På fötterna hade jag mina Blundestone och en jeansjacka på det. Härliga sol!!

Annars.. Känns piss att ha en dum Samsung. Haha lite komiskt att mobilen förändrar livet typ. Känns inte alls bra med den, har inga nummer (får sms av nummer jag inte vet vilka det är) så kan inte direkt smsa hit & dit, jag har inget SD-kort så kan inte ta kort och inte kolla bilder.. Haha sjukt jobbigt! Saknar min mobbe♥

LÅNETELEFON


Lämnade in min iPhone på lagning då onoff-knappen inte funkade. Kommer nu få ha denna Samsung i EN VECKA. Fattar inte hur jag ska orka... Den är sjukt seg, touchen är asdålig & jag kan inte ta kort. Nej usch, saknar min älsksade iPhone!!

Får lida igenom denna veckan med denna skräptelefon.. nu ska jag grilla! Puss!

BETYG

Såg att någon ville veta mina betyg? Här har ni dem! Fruktansvärt nöjd faktiskt. Känner att jag har utvecklats fullt ut under mina tre år på Kunskapsskolan. Fick totalt 13 MVG, 3 VG och 1 G (som räknas bort).

NÖJD!


TRAILER

Detta är då mitt & mina vänners skolprojekt! Vi valde att göra en "skräck"-trailer till våran film Försvunnen.  Det fanns många motgångar under detta projekt, men vi fixade det alltid på ett bra sätt. Och jag kan faktiskt säga att vi lyckades ganska bra!

Här är alltså resultatet! (kvalitén när man lagt in videon på youtube är ju inte den bästa... men ställ bara in på helskärm, släck ljuset & var beredd på en fasansfull upplevelse. på med säkerhetsbälterna och klicka på play! öhhh, hahaha...)


LAST WEEKEND

Bilder från helgen med bästa vännerna. Detta är några av grejorna vi gjorde under vår helg! Puss!! :) (snodde även några bilder från min vän Ida)



Haft kul dygnet runt, dag som natt. Nätterna är min tid, då jag blir go & gla! Jag och tjejerna låg och snackade i timmar på nätterna. Synd att det blir ljust så snabbt bara... Vi fick dra ner alla persienner som fanns för det blev så ljust, haha. Puss på alla mina underbara vänner, ni är bäst ♥


Jag har sååå tråkigt!!

Sommarlov, 11 grader, moln & regn, forever alone..

Näe alltså, jag är typ den enda som inte har sommarjobb! De flesta av mina kompisar jobbar i fyra veckor nu, och om inte så är de utomlands.. Åh, har så tråkigt! Jag är själv här i Borran känns det som. Har inte gjort ett PISS idag. Förutom att ha varit hos farmor o käkat, höjdpunkten på dagen. Så mys.

Men nu??? Ahhh, får panik...! Varför sökte jag inte jobb? Kunnat tjäna in lite stålar & verkligen GJORT något. Jajaa, har iallafall bokat in stadens puls nu så har något att göra iaf, tjihooo!!

Jag just nu:


AVSLUTNINGSMIDDAG

Lite bilder från avslutningsmiddagen i tisdags. Tog några från facebook så detta är inte mina. Kommer lägga in bilderna senare i veckan då jag fått in dem i datorn. Ska be Hilda skicka några från hennes kamera också...

Näst sista kvällen med alla underbara nior. ♥



jag & tjejerna! linn, rebecca, julia, jag, josefin, ida, emma och natta.



jag och min "kavaljer" på röda mattan haha



ida & hennes karlar...




julia, johannes & emma



påväg till ella gården! med emma och hilda



vårt bord under kvällen



dance!!!



alice var glad!


Så, fler bilder kommer senare! De sista bilderna vart inte jättebra då de var från min iphone-kamera.. Men kommer fler så... PUSS!


RSS 2.0