Gårdagen:

Två bilder från gårdagen! Började morgonen med en lång sovmorgon, sedan stack jag till skolan vid elva-tiden. Väldigt kort dag, endast en lektion! Stannade dock kvar någon timma för lite gymnasiearbete. Till kvällen drog jag på spinning puls -shit. Det var inte å leka med!!;P Ser fram emot nästa vecka.
 
Idag är min första lektion inställd så nu chillar jag hemma & ska strax fixa frulle. Ikväll är vilodag så har lite planer på att dra ner till stan. Pussis!!

1,5 månad sen

...fick jag mitt körkort!! Har inte alls gått ut med det tidigare, så när jag hämtade upp Sofia i lördags blev hon förvånad. Är dock inte en av alla dom som använder Facebook endast till att berätta om körkortet;P En stor frihetskänsla är det iallafall och det lär bli många åk mot sommaren.

FIFTY SHADES OF GREY

Kom till skolan tidigt idag, otur som vanligt var lektionen inställd.... Drog hem, tog ett bad och fortsatte läsa boken Fifty Shades of Grey - såg filmen förra veckan och wow vad den var bra!! Hade dock inga förväntningar utan det var ett väldigt spontant biobesök. Mycket bra film, så valde att även läsa boken!
 
Har känt mig lite krasslig de senaste, så ikväll blir det ett Yoga-pass. Ska bli spännande..... :)

Mello!

Gjorde något jag inte gjort på länge - såg Melodifestivalen! Hade bjudit hem bästis också så vi åt en massa gott och bara myste.

Nu ligger Sofia här jämte mig och sover medan jag lite diskret fäpplar med min telefon haha.. Planer för kvällen? Träna!


FredagHar kunnat spenderat lite extra kvalitetstid med systern denna dag. Åkt lite bil till vardera jobb, sen käk på kvällen på Springrolls och en drink vid sidan om. Myspys!

LONDON


Några polaroidbilder från London. Låg dessvärre sängliggandes under största delen av vår vistelse. Hade oturen att få influensan dagen innan vi åkte, men med lite brittisk medicin fick vi oss ett par skratt och värdefulla minnen ändå. 😂

Träna!


Igår fixade jag mig ett Friskis-kort så om en stund ska jag pallra mig dit för ett boxpass! Spännande.. Ska bli skönt att få ut lite överflödig energi ur kroppen och bara KÖRA. 

livet går vidare

 

RSS 2.0