Summer-heels

nya klackar till sommarfesten, 400 kr på Din Sko

Frullish
FRÅN GINA

Fick hem vad jag beställt från Gina iförrgår, en svart playsuit! Den ska bli riktigt najs till sommarn alltså. Läääängtar så till sommaren!!!! 

Exhausted

Morning! Har inte blivit så mycket uppdatering här, men har bara såå mycket att göra. Ända stunden jag har typ är nu på morgonen. Ligger i sängen just nu och njuter av solljuset och det fina vädret utanför fönstret.
 
Ska bege mig upp och göra frukost, sen plugga lite och dra mot skolan. Tre dagar kvar sen HELG
 

Helg!!


från i fredags

Morning! Vaknade precis upp i ett ljust och soligt rum. Ljuvligt! Har hunnit med en hel del grejer under helgen. Igår var jag i Göteborg och i fredags blev det utgång med ett gött gäng tjejer & killar! En söndag som denhär ska dock nyttjas i största mån av att chilla och plugga. Så mycket som ska göras (fortfarande!!) så måste fixa allt idag.

Ha det fint, puss

NU HAR DEN KOMMIT!

Skönheten har nu kommit! Igår var rena julafton för klassen när utdelningen av mössorna började. WEHO! Blev den klassiska Bäckängs-mössan för min del, tycker den är så fin. Och grön såklart = natur
 
<3

Glassigt


Ja när värmen börjar smyga sig på blir det en och annan glass ute i vårvädret! Testade Magnums nya rasberry idag, mumsigt värre.

Lovet börjar olyckligtvis snart lida mot sitt slut..tyvärr. Har inte alls känts som lov, har bara hunnit plugga och inte alls kopplat av särskilt mycket -men underbart är kort. Detta är ju faktiskt sista lovet i mitt liv, shiiiit. Studenten närmar sig med stormsteg.. :)

Glad påsk!

bild från förra veckan
 
Dåså, påsken är över! Det har varit en väldigt bra helg faktiskt, har firat lite överallt med påskmiddagar med familj/vänner. I lördags gick vi ut på Pop-o-hoj som höll till på Renässans, väldigt bra faktiskt! Dagen efter blev dock inte lika kul då jag glömt att varva ned med vatten hehe....;P Men men, antar att det var värt det.
 
Igår låg jag alltså och chillade heeeeela dagen. Liksom vad jag kommer göra hela långa veckan också, haha, nu behöver jag verkligen vila efter all slit i skolan! Puss

THOSE HEELS

..eller borde man säga "killer-heels"? Dessa fina klackar fick jag igår, för att jag förmodligen skulle ha dem på balen, dock var dom lite högre än förväntat att jag nog får ta och skippa dem. Snygga är dem iallafall.
 
Bakom skymtar min studentklänning (!!) som jag hämtade upp i måndags. Finally! Våra studentmössor skulle även ha anlänt idag, men icke - något med produktionen hade blivit fel att vi får vänta enda tills efter lovet.. Synd. Hade taggat så mycket för att få mössan denna veckan.

Morning

Morning solstrålar!!

Solen skiner fint över Borås idag, då blir man extra taggad för att snart få gå på lov! Bara idag och imorgon kvar, sen är lovet kirrat;)  Ha en fin dag, puss<3

RSS 2.0