Thursday

Två färglösa bilder från idag. Tog inga bra outfitbilder, men hade på mig en volangtopp från Tessie och svarta byxor från Dr. Denim. Helsvart! Meee likeee.
 
Hade riktigt kort dag idag, endast en lektion! Efter biologin åkte jag hem och hämtade träningskläder för att sedan gymma lite med tjejerna. Åkte sedan in till stan för käk på Orion med Monica. Nu har jag en hel del plugg att ta itu med, så det får underhålla min kväll! Hehe.
 
Pussss!

Todays, IN SCHOOl

Sitter nu i skolans bibliotek för att vänta på bussen hem. Mår inte riktigt bra idag så gick bara på de viktigaste lektionerna. Kände mig krasslig redan igår så borde kanske ha stannat hemma helt. Men glad att jag kunde gå på något iallafall!

Justja, dagens består av: Svart klänning - ?, Hunkydory kofta - Jolina, Primeboots - Jolina, nylonstrumpbyxor och vita klockan! Håret hade jag snabbt i en fläta på morgonen så det är vågigt. 

Tisdagens

Upd: Fått frågan om vilken storlek väskan har, det är en large! Har även en medium. Frågades även om en macbook får plats, JA på båda! Medium-väskan har plats för en dator, dock får inte så mycket mer plats.. Den större får plats med dator, block, böcker m.m. Så den större väskan är perfekt för skolan då mycket får plats!

SENASTE:

Blandade bilder från senaste tiden!
 
Pic 1 - Jag en solig dag. P2 - Nya skärpet från Gbg. P3 - Jag. P4 - Detaljer från nya väskan. P5 - Jag & min vän Monica på öppet hus på Bäckäng. P6 - Min namnskylt på Bäckängs öppet hus. Våra riktiga skyltar försvann så vi fick göra egna, färgglada! Blev en hel del snack den kvällen, min hals var helt torr. Däremot mötte jag himlans trevliga människor! Hoppas att ni väljer Bäckäng, för ni kommer inte ångra er en sekund!! Världens bästa skola. P7 - Min lunch idag. P8 - Jag och mina kassar från Göteborg.

NYTT

Två små grejer jag köpte i Gbg idag. Vi var inte där så länge så kollade inte igenom alla butiker jag tänkt, men det var riktigt kallt där så var ändå nöjd att inte stanna så länge. Åkte bort till Bäckebol för att äta sushi som vanligt hehe. Sjukt gott! Bästa sushin finns på Amazing Thai, besööök!
 
Inhandlade mig ännu en sak häromdan, en Longchamp-väska. Behövdes verkligen. Har vart på jakt efter en väska sedan åttan (men har aldrig riktigt orkat kolla igenom väskaffärer) så nu tänkte jag att det var dags. Hehe!

Har vart en riktigt bra dag idag. Solen har skinit & att inskaffa sig lite nytt gör en alltid glad. Tack för dagen, pappa & syster! 

Heeej bloggen!

Väldans, det var ett tag sen jag skrev ett inlägg! Nu under vintern blir det oftast så eftersom alla kort blir så mörka och suddiga. Men snart försvinner denna mörka period och då ska det bli mycket fler bilder! Det ska jag lova. :)
 
Under veckan som gått har jag vart i skolan, har haft sovmorgon varje dag. Så skönt. Men imorgon börjar vi åtta igen! Mer då... Joo, igår bokade vi New York-resan till våren! Ser fram emot riktigt mycket shopping, starbucks och alla goa amerikaner. Å i helgen drar jag förmodligen till Gbg och shoppar lite där med så kommer nog upp lite bilder då!
 
Nu ska jag plugga lite. Puss!

NEW

 
Koftan jag fann hos Jolina förra veckan! Får dock inga bra bilder på dessa koftor (får aldrig till det!) så fick bli en bild på färgen...typ. Den är blå iallafall! Köpte även en klocka häromdan. Enkel, stilren och SNYGG!

T-R-Ö-T-T

Idag startade Jolina-rean! Var på plats vid 6-tiden & möttes av en löjligt lång kö. Stod och köade i ungefär en timma innan vi kom in i kaoset. Man fick nästan panik där inne! Sjukt att SÅ många boråsare köar tidigt på morgonen för rea på Jolina haha.. Var tydligen folk där redan vid två i natt. Sjukt!
 
Det var ganska urplockat när jag kom in (mest kläder i M och L..) men fann en grej i min storlek iallafall. Ska visa bild sen! Har även varit hos farmor och ätit, sen var jag och klippte mig. En rejäl bit rök där skulle jag vilja säga.
 
NU ÄR JAG TRÖTT. Vaknade 5 imorses och det sätter sina spår, ÄR DÖD!

Minns 2012 som om det var igår

Några mobil-bilder från igår. Hade en fin nyårsafton med tjejerna. Åt gott, skrattade & skålade in det nya året! Kan visa lite fler bilder senare så kan ni få se vad vi mer gjorde!
 
God fortsättning önskar jag er alla!

RSS 2.0