BASICS

Två nya basics från Gina, galet snygga på. Dock väldigt korta så väljer man XS så visar man typ halva magen hehe..tycker iallafall att de satt väldigt bra och tog i både färgerna vit & svart (förvånad? hehe). Använder nästan aldrig färg, utan gillar att gå runt i svart. Det är därför alla blir så glada när jag kommer till skolan i något färgglatt, då får man nästan alltid höra "Asså jag blir så glad av att se dig Hanna! Du skiner upp som en sol i den där tröjan!" även om andra personer haft samma färg flera gånger innan. Är nog en väldigt mörk person..

Saturday morning

 
| jag och frullen imorse |
 
Lördag idag! Vart så härlig dag igår - fredag, sol, två lektioner, löningsdag! Körde två träningspass, jag och Monica gymmade efter skolan så har riktigt go (eller jobbig..) träningsvärk idag. Idag ska jag mot Gånghester för lite födelsedagsfirande, sedan mot kvällen ska jag iväg mot Monica för ännu mer firande. Min fina vän fyller 17 idag! Grattis babe ♥
 
Hoppas ni får en go lördag! Imorgon blir det plugg för hela slanten då jag har fysik-prov på måndag. HJÄLP!!

VINTERJACKA

Har ingen jättebra bild på min vinterjacka, men ni ser väl på ett ungefär? Köpte denna på Zara i Polen förra hösten och har verkligen haft en stor crush på den. Nu har jag märkt att många boråsare har börjat gå runt i dessa, och det visade sig att Vero Moda fått in exemplar i precis samma design!! Lite synd att så många använder dem, för jag gillar verkligen när jag har saker ingen annan har. Dock kul att så många tycker om dem. :)

ÄTA!

Tjena! Lång dag idag 8-halv 5! Något som var lite extra roligt i skolan var strömavbrottet, haha ja vi hade grymt kul i mörkret. Imorgon kommer Juli hem, har saknat henne massor.
 
MEN NU: åka ner till stan och käka!! Blev gööörsugen på godis så får springa förbi Ica också. NYTTIGT! MEN jag njuuuuuuter.
 
 

All alone

Hallå mina vänner!
 
Bild från i fredags då jag stannade hemma och hade en riktig myskväll. Tittade på idol, där förövrigt Erik Rapp (så charmerande) är min personliga favorit. Åt gött och hade det naajs.
 
Nu är jag hemma själv, Julia är nämligen i Litauen med några från hennes klass. Saknar verkligen att ha henne här! Vi gör ju allt tillsammans så det är verkligen tomt. Men på fredag kommer hon hem igen! Längtar såå till helgen, ska iväg på lite diverse födelsedagsfiranden och festligheter! Kommer bli grryyyymt. :)
 
Puss!

HELGEN

I fredags hade vi nollning för ettorna! Måste bara säga att vi gjorde det grymt, var galet kul. Även treorna var där och var med. Efter en lyckad nollning begav vi oss mot vattentornet där jag träffade massa folk som jag umgicks med hela kvällen, var lite överallt och hade svinkul!


Någon stal mitt hjärta så fick fixa mig ett nytt


FRÅN LEE

Tog lite bilder i fredags kväll...gillar skarpt mina shorts från Lee. Det är dem jag stort sett har bott i under sommaren. Märkt att dem blivit sjukt solblekta, men whatevaa, gillar färgen grymt mycket nu.
 
En sak till, beklagar mitt skrivande! Fattar inte vad som händer men jag kan verkligen inte formulera mig längre!! Tror sommaren tog kål på mig.....

Morgon!

Denna morgonen blev det inget morgonkaffe, utan jag gjorde mig en varm choklad som jag hällde i mig i sängen, hehe lite livsnjutare denna morgon. Jag och Julia hade tomt hus hemma igår, men vi gjorde absolut ingenting (vilket jag fullkomligt älskar ibland). Köpte hämtmat, godis från hemmakväll och slöade oss i soffan. Var så galet trött igår!

Gårdagens

 
Inte de bästa bilderna precis, men såhär såg jag ut igår. Sjukt varm dag. Tror folk är lite rädda för att fortfarande ha på sig sommarkläder för när jag gick till skolan igår imorse då det var behaglig värme fick jag ändå hundra blickar på mig.. De flesta gick ju med jacka och halsduk liksom. Men valde helt rätt för det blev ASvarmt, glad att värmen hittat tillbaks en stund! JAAA!

Videoinlägg

 


RSS 2.0