Long hair

Nu har mitt hår växt sig oerhört långt, igen! Personligen tycker jag att allt för långt hår inte är särskilt snyggt, det ser inte lika fräscht ut som lite kortare. Inget illa menat till de som har långt hår, för vissa passar i det! Men för mig finns det en gräns då saxen får komma fram och göra sitt jobb. :) Här om dagen klippte jag några centimeter och det kändes genast mycket fräschare.

Ikväll ska jag träffa min kära vän Monica! Vi kommer inte ses på över 1 och en halv vecka så vi får prata av oss så mycket det bara går nu, hihi. Puss på er!

LOV!

| jag och emma igår |

Nu är det äntligen påsklov!! Skoldagen igår gick sååå segt och jag var jättetrött. Däremot sista lektionen vart så sjukt kul! Vi hade svenska och vår lärare hade betygssamtal så jag och vännerna hade riktigt roliga improviserings-övningar inför klassen. Riktigt bra slut på skoldagen.
 
Idag är det fredag (??? inte greppat det ännu!!) och jag startade dagen med att plugga fysik, pfft... Haha! Men det är rejält svårt så kände mig lite tvungen. Nu ska jag iallafall njuta av lovet! Ha det gött, puss!

Modevisning!

FULL RULLE. Dagen har bestått av en hel del saker. Först och främst skolan, sedan vart det att skynda sig iväg till en modevisningen. Första timmarna bestod av styling och sedan hann jag käka fort. Sedan vart det dags för visningen. Var galet kul faktiskt. Sen tog jag bussen hem, och nu är det dags för samhälls-plugg! Har prov imorgon så det behövs verkligen.
 
Har varit lite smått stressad idag så nu ska jag sätta mig i lugn och ro med mina studier. Ska även försöka tvätta bort all smink. Hoppas ni har haft en bra dag! Puss!

Naturally

Idag hade jag en lektion så jag körde på en riktigt enkel look. Ytterst lite smink, oplattat hår (endast fönat), svart enkel tröja och ett par slitna jeans till det. Go dag!

WANTIES

 
Satte ihop ett litet collage på lite wanties-stuff. Får hjärtögon av att bara kolla på dessa skönheter! Ett par låga primeboots har jag funderat på ett tag, men det är mycket jag vill ha nu och för lite cash. Ska ju till New York snart så där lär ju en hel del ryka. Men titta får man ju alltid! Wey!

LOCKIGT

Halvdåliga bilder från photobooth. Hade iallafall lockigt hår idag! USCH, vad jobbigt/tråkigt/hemskt att stå på morgonen och locka håret. Fattar inte hur jag kunde gå i lockigt varje dag i nian!? Då tyckte jag det inte var så farligt att stå på morgonen och fixa det. Men nu när locktången är sönder och stängs av varannan sekund får jag rent ut sagt paniiiik.
 
Iallafall... har haft en halvjobbig dag idag. Känns som om dagen vart riktigt lång. Men nu sitter jag här i sängen utpustad och ska snart sova. Är sååå trött. Börjar även åtta imorgon, så lika bra att sova. God natt!!

GONE

Ibland tycker jag nästan synd om mig själv . 1300 mobilbilder - GONE.

Goodbye forever alla gamla bilder! Baaaajs

Sunday

Sunny sunday!
 
Dagen då man känner sig som smutsigast, haha... Iallafall för mig! Sleten efter helgen och att vila upp sig inför skolan. MEN icke sa nicke, ingen skola imorgon inte! Sjukt skönt. Har iallafall vart ute en liten stund idag, drog på mig glajjorna för att slippa visa mitt trötta jag. Favorit-accessoaren!
 
Framåt kvällen drar jag till min kära farmor. Kanske blir lite plugg också. Lugn och go dag blir det garanterat iallafall!

STOCHOLM #2

Träffade Anton Ewald, en riktigt skön kille! Väldigt trevlig och grymt snygg haha.
 
Jag och min finfina vän Emma i gamla stan!

STOCKHOLM

Blandade bilder från Stockholm!
 
Första raden - Vi åkte buss i sex timmar, vilket var fårvånadsvärt kul. Massa musik, dans och sköj. Bev även ett stopp på Holmensbruk (papperstillverkning) vilket var ganska coolt. Vi kom till vårt hotell på kvällen som var riktigt snyggt. Lyx! Sedan gick jag, Farima, Monica + killarna ut i staden och utforskade lite. Och vi träffade Anton Ewald!!! Resan började riktigt bra. Vi trallade tillbaka glada till hotellet innan klassen skulle ut och äta pizza. På kvällen gick jag och några kompisar ut och utforskade lite till. Galet kul!
 
Andra raden - Började morgonen med besök på riksdagen! Intressant värre. Sedan hade vi hål på två timmar då vi gick runt på stan. Underbart väder vart det!
 
Tredje raden - Efter att ha gått runt på stan vart det dags att bege sig mot Gamla Stan och Nobelmuséet. Där åt vi god mat och blev guidade av en superbra guid. Riktigt kul!! Sista bilden fick bli på mig och min goa vän Monica på bussresan hem. Glada efter bästa resan i år!!

Friiiiday!

Fri - day! FRIHET!
 
Go skoldag idag, inte så många lektioner. Käkade thai med Monica och avslutade sedan skoldagen med ett seminarum. Solen skiner och jag är glaaaad! Det är även långhelg och Julia kom hem med värsta godispåsen till mig. Najjan! Ikväll drar jag mig mot Gånghester för att fira kusinen på födelsedagen. Bra fredag!

Juste! För er som inte vet så har jag varit iväg i Stockholm med klassen. Helt UNDERBART bra resa! Bilder kommer. :)
 
Ha en go fredag!!

Morgonkaffe

Startade dagen med en cappuccino på Espresso House med Julia och pappa. Standard-fiket. Bästa kaffet!!
 
Idag har jag sprungit runt lite på stan, var även hos farmor och åt. Resten av dagen kommer antagligen bestå av fysik-plugg då jag har prov på måndag. Rätt mycket i skolan nu så det gäller ju att ligga i.
 
Kramisar!

RSS 2.0